Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Zvláštne ustanovenia pre MORIS CUP Jahodná sú zverejnené, prihlasovanie na preteky odštartovalo ...

Tuesday, 01. 05. 2012 - 09:34, Daniel Mandzi   

Zvláštne ustanovenia pre MORIS CUP Jahodná sú zverejnené, prihlasovanie na preteky odštartovalo ...

Dňa 24. apríla 2012 schválila Medzinárodná automobilová federácia FIA Zvláštne ustanovenia pre podujatie MORIS CUP Jahodná 2012. Štvrtý ročník pretekov sa uskutoční v blízkosti Košíc na kopci Jahodná, v dňoch 8. - 10. júna 2012. Podujatie bude súčasťou FIA International Hill -Climb Challenge, FIA Európskeho pohára, Majstrovstiev Poľska a Majstrovstiev Slovenska v PAV ale i Národného pohára PAV.

Tibor Szabosi;co8c0433-4.jpg

FIA zároveň nominovala na naše podujatie i svojich pozorovateľov. Budú to pán Jean Pierre Mauveaux z Francúzska a pán Stanislav Minařík z Českej republiky, ktorý bude vykonávať funkciu pozorovateľa pre zaradenie pretekov do FIA šampionátu historikov v sezóne 2013.

Prihlasovanie na podujatie je už spustené na stránke SAMŠ www.prihlaska-sams.sk a pre účastníkov poľského šampionátu na stránke poľskej národnej asociácie PZM http://zgloszenia.pzm.pl/.

Tibor Szabosi;t2c0326-2.jpg

Texty zvláštnych ustanovení a ďalšie informácie o podujatí nájdu pretekári ale i fanúšikovia na oficiálnej stránke organizátora pretekov - Auto Klubu Košice - www.rallye.sk kde ich budeme postupne zverejňovať.

Tešíme sa na stretnutie na Jahodnej

Organizačný výbor
MORIS CUP Jahodná 2012



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri