Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Sheron Valašská rally – online spravodajstvo

Saturday, 27. 03. 2010 - 08:27, Lukáš Raník   

Sheron Valašská rally – online spravodajstvo

LIVE výsledky      Čas. Harmonogram    Of. Stránka    Fórum    Zoznam prihlásených

 

Súbežne so slovenským majstrákom štartuje v identickom termíne aj ten český, otváracou rally je populárna Valašaská rally. Škoda, že kompetentní nevybrali termín jednej, či druhej rally tak, aby spolu nekolidovali...

Načo sa môžu tešiť fanúšikovia, ktorý zavítajú do metropoly Valmezu? Určite na kvalitnú štartovku, v poli nájdeme až sedem špeciálov kategórie S2000! Bonbónikom bude štart Fordu Fiesty S2000, prvý krát v strednej Európe!

fiesta-tarabus.jpg;Na túto krásku sa môžete tešiť

Predstaví sa s ňou Jaromír Tarabus spolu s Danielom Trunkátom. S Peugeotom 207 S2000 bude obhajovať minuloročné víťazstvo Roman Kresta. Ďalším favoritom na víťazstvo bude bezpochyby Pavel „Valda" Valoušek, ktorý prvý krát odštartuje za továrenský tím Škoda Delimax Team.

Lukáš Hynek;Roman na minuloročnej Valaške

Na Valašsko zavíta aj poľský jazdec Michal Solowow, ten sa zúčastňuje okrem majstrovstiev Európy aj vybraných podnikov majstrovstiev sveta, naposledy tomu bola švédska rally. Zamiešať kartami budú chcieť aj Antonín Tlusťák, Roman Odložilík. Obidvaja jazdci odštartujú na Fábiach S2000. Posledným jazdcom s S dvetisíckou bude Josef Peták.

Lukáš Hynek;Antonín Tlusťák

V boji o popredné miesta nesmieme zabudnúť na Václava Pecha, ktorý príde do Valmezu s nanovo postaveným Lancerom EVO IX. Zväčšený restriktor o 1mm zväčší výkon jeho myšiaka a tak určite nepredá kožu lacno. Na štarte sa objaví aj jedna slovenská posádka a to Martin Vaško s Róbertom Števuškom na Honde Civic.

Erik Toček;Podarí sa s novým evom Vaškovi pomiešať top poradie?

Valašská rally štartuje už dnes popoludní. Dnes na jazdcov čaká úvodná etapa, ktorá obsahuje šesť rýchlostných skúšok, z toho 4 rýchlostky sa pôjdu za tmy :). Zajtra štartuje Valaška o 9 ráno z rampy vo Valmeze . V druhej etape je na jazdcov pripravených osem rýchlostných skúšok. Víťaza rally spoznáme krátko po 17 hodine.

Erik Toček;Na štarte ani tento rok nechýba Emil Triner

Ktorí z Vás máte Eger ďaleko, tak neváhajte určite zavítajte na Valašsko, čaká Vás tu technický náročná rally s kvalitným štartovým polom. Vidíme sa vo Valmeze!

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri