Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Posledná várka testov na Rallye Monte Carlo (16x video)

Sunday, 18. 01. 2015 - 21:22, Katarína Ďurecová   

Posledná várka testov na Rallye Monte Carlo (16x video)

Prinášame vám sľúbenú, poslednú várku videí a reportáži z testov na úvodné podujatie sezóny 2015, Rallye Monte Carlo.

Robert Kubica absolvoval v dňoch 16. - 18. januára trojdňový test, z ktorého väčšina na odohrala na mokrom asfalte, bez snehu. Kubica sa na testoch objavil s dvoma Fordami Fiesta RS WRC, pričom ten druhý, ktorý používal v posledný deň testov už mal na sebe dizajn, s ktorým Kubica absolvuje túto sezónu. Okrem dizajnu boli na teste k videniu i kamióny Kubicovho tímu s polepom „RK World Rally Team", čo bude teda názov Kubicovho tímu pre rok 2015.

Z veľkého množstva videí, ktoré sa z testu Kubicu vynorili na internete pre vás vyberáme tri klasické, dlhšie reportážne videá a ďalšie tri krátke videá, v ktorých uvidíte Kubicove neuveriteľné nasadenie a rýchlosť, ktoré na testoch predvádzal (z nich upozorňujeme najmä na posledné dve). Všetky videá prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie.

Facebook Robert Kubica https://www.facebook.com/KubicaOfficial;

Twitter @TACrally - https://twitter.com/TACrally/status/556754062864318465;

Twitter @TOMek_RK_Klub - https://twitter.com/TOMek_RK_Klub/status/556718244212793344;

Vladislav Maschl;dsc-9776-5.jpg

Vladislav Maschl;dsc-1289.jpg

Vladislav Maschl;dsc-0028-4.jpg

Po lyžovačke si odskočil na jednodenný test, ktorý sa odohral 16. januára, i úradujúci majster sveta Sébastien Ogier. Ten na rozdiel od Kubicu testoval na (topiacom sa) snehu, čo znamená, že trať bola okrem iného i plná vody. Pozrite si dve pekné videá z tohto testu, ktoré prehráte po kliknutí na nasledujúce fotogrfaie:

Vladislav Maschl;dsc-5436.jpg

Vladislav Maschl;dsc-4851.jpg

Test na Rallye Monte Carlo má za sebou i taliansky jazdec Lorenzo Bertelli, ktorý okrem iného testoval i pneumatiky pre Pirelli. Test sa uskutočnil 17. januára a odohral sa v podmienkach podobných Ogierovmu testu; Ford Fiesta RS WRC mala tak isto ako v prípade Bouffierovho testu farby M-Sportu. Video z testu prehráte po kliknutí na nasledujúci obrázok, na ktorom môžete vidieť dizajn Bertelliho Fiesty RS WRC pre rok 2015, ktorý sa od toho minuloročného takmer vôbec nezmenil.

Twitter @elcochecero - https://twitter.com/elcochecero/status/556483022632259584;

Ukrajinec Jurij Protasov absolvoval svoj test 17. januára, podmienky boli podobné ako v prípade Bertelliho a Ogiera. Video z testu prehráte po kliknutí na nasledujúci obrázok.

www.abstraxi.com;

Dvojdenný test na Rallye Monte Carlo má za sebou i Francois Delecour, ktorý na tomto podujatí bude štartovať za volantom Tuthill Porsche 911 GT3 RGT. Delecour na teste predstavil už aj dizajn svojho Porsche, podmienky boli podobné Ogierovým, či Bertelliho. Dve videá z Delecourovho testu prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Twitter @RubnPerez - https://twitter.com/RubnPerez/status/549676855344001024;

Twitter @RubnPerez - https://twitter.com/RubnPerez/status/549676855344001024;

Test, ktorý sa uskutočnil 17. januára, má za sebou i Martin Koči, ktorý dnes oznámil, že túto sezónu bude pretekať v rámci WRC2 a štartovať bude za volantom Fordu Fiesta R5. Koči taktiež predstavil i dizajn svojej Fiesty a ten je možné vidieť i na vidách z testu, ktoré prehráte po kliknutí nasledujúce fotografie. Čo sa týka Kočiho a Styllexu Motorsport, tak v tíme bude na bližšie nešpecifikovanej pozícii pôsobiť i George Donaldson. Toho fanúšikovia WRC poznajú najmä z World Rally Radia, kde pôsobil niekoľko rokov a bol známy najmä svojou niekedy až neuveriteľnou výrečnosťou a znalosťou technických záležitostí.

Citroen Racing;37-jwrc-finland.jpg

styllex;

V rovnaký deň ako Martin Koči testoval i Quentin Gilbert, ktorého budúci rok uvidíme za volantom Citroenu DS3 R3T v JWRC. Videá z jeho testu prehráte po kliknutí na nasledujúce fotografie:

Twitter @RevistaDeTramo - https://twitter.com/RevistaDeTramo/status/553539552951144448;

M-Sport;126276-gilbert11fr14sv086.jpg

V minulých dňoch svoje testy na Rallye Monte Carlo absolvovali i Martin Prokop, ktorý na nich predviedol i avizovaný nový dizajn svojej Fiony a taktiež i Julien Maurin. Ten už jeden test za sebou má, tento sa však, na rozdiel od toho predchádzajúceho, odohral na snehu. Na internete sa (zatiaľ) z týchto testov však neobjavilo žiadne video.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri