Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Foto: Dizajny WRC špeciálov Roberta Kubicu a Jurija Protasova

Thursday, 15. 01. 2015 - 10:57, Katarína Ďurecová   

Foto: Dizajny WRC špeciálov Roberta Kubicu a Jurija Protasova

Po tom, ako dizajny svojich WRC špeciálov pre sezónu 2015 zverejnil M-Sport, Martin Prokop, Hyundai Motorsport, Citroen Racing a rôzni ďalší jazdci, tu máme i farby Fordu Fiesta RS WRC Roberta Kubicu a Citroenu DS3 WRC Jurija Protasova.

O farbách Fiesty Roberta Kubicu prebiehalo mnoho dohadov a na internete sa objavili i množstvo návrhov od fanúšikov, ktoré nájdete v závere tohto článku. Kubicov dizajn je nakoniec o dosť odlišný od všetkých návrhov, oproti minulému roku ubudlo farby modrej a pribudla čierna. Na aute taktiež nefiguruje logo firmy A-Style, po ktorej mal byť podľa viacerých zdrojov pomenovaný Kubicov tým, čo zrejme znamená, že sa jednalo len o fámy. Kubica k obrázku dizajnu, ktorý zverejnil na svojej oficiálnej facebookovej fanstránke pridal i popis „RK WRT" a jeho tím teda bude zrejme niesť i jeho meno.

Facebook Robert Kubica https://www.facebook.com/KubicaOfficial;

Jurij Protasov začne sezónu na Rallye Monte Carlo za volantom Citroenu DS3 WRC servisovaného talianskym D-MAX Racingom. Za volantom akého auta a najmä na ktorých podujatiach bude tento Ukrajinec štartovať potom ešte nie je známe a to zrejme ani jemu. On i jeho tím však hovoria, že by radi nadviazali na jeho minuloročné úspechy vo WRC2, kde nakoniec skončil štvrtý celkovo a zvíťazil na Rallye Monte Carlo. Okrem štartov vo WRC2 sa Protasov trikrát objavil i za volantom Fordu Fiesta RS WRC, jeho najlepšie umiestnenie bolo 11 miesto v Nemecku a Španielsku. Na 17. januára má Protasov naplánovaný test na úvodné podujatie tohto roku.

Dizajn Protasovovho DS3 WRC, ktorý je veľmi podobný jeho minuloročnej Fieste RS WRC:

www.abstraxi.com;

www.abstraxi.com;

www.abstraxi.com;

www.abstraxi.com;

www.abstraxi.com;

www.abstraxi.com;

Twitter @AbstraxiDesign - https://twitter.com/AbstraxiDesign/status/554612845485522944;

Na záver sa pozrime ešte na dizajn Fordu Fiesta R5 francúzskeho jazdca Fabiana Lo Fiega, s ktorým sa predstaví na Rallye Monte Carlo:

Twitter @Karlip1 - https://twitter.com/Karlip1/status/554585246709317632;

Dnes má svoj dizajn pre sezónu 2015 predstaviť i Volkswagen Motorsport.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri