Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Foto: M-Sport predstavil dizajn Fordu Fiesta RS WRC pre sezónu 2015

Friday, 09. 01. 2015 - 16:18, Katarína Ďurecová   

Foto: M-Sport predstavil dizajn Fordu Fiesta RS WRC pre sezónu 2015

M-Sport na medzinárodnej výstave britského Autosportu v Birminghame predstavil nový dizajn Fordu Fiesta RS WRC, s ktorým uvidíme Elfyna Evansa a Otta Tänaka pretekať v sezóne 2015. Dizajn je inšpirovaný Fordom Escortom RS 1800 MKII Hannu Mikkoly, v ktorom v roku 1979 vyhral britskú rally a taktiež Fordom Sierra RS Cosworth, v ktorom v roku 1989 pretekal Colin McRae. Dizajn okrem toho bude obsahovať i výrazné logá firiem Castrol a Michelin, ktoré ostávajú najväčšími sponzormi tímu.

„Pri vymýšľaní dizajnu pre túto sezónu sme chceli prísť s niečím čerstvým a vzrušujúcim, čo by zároveň odkazovalo na dlhú a prestížnu históriu Fordu v šampionáte WRC. Počas nej prišli niektoré z našich Fordov s tými najpamätnejšími dizajnmi, ktoré si obľúbili ľudia po celom svete. Je vynikajúce vidieť odkaz dvoch z týchto ikonických dizajnov na našej Fieste pre sezónu 2015 - samozrejme s určitými modernými prvkami korešpondujúcimi s našim mladým a ambicióznym tímom. Aj tento rok budeme jazdiť za výraznej podpory od Fordu, Castrolu a Michelinu a samozrejme i našich ostatných obchodných partnerov, ktorých si veľmi ceníme. Hovorím za všetkých, keď poviem, že sa veľmi tešíme na sezónu 2015, v ktorej uvidíme obrovský potenciál Elfyna (Evansa) a Otta (Tänaka)," vyjadril sa pri oficiálnom predstavení dizajnu na Autosport International šéf tímu M-Sport Malcolm Wilson.

Oficiálne fotografie z predstavenia dizajnu Fordy Fiesta RS WRC pre sezónu 2015:

Facebook M-Sport - https://www.facebook.com/MSportLtd;

Facebook M-Sport - https://www.facebook.com/MSportLtd;

Facebook M-Sport - https://www.facebook.com/MSportLtd;

Facebook M-Sport - https://www.facebook.com/MSportLtd;

Pre porovnanie - tmavý dizajn zo sezóny 2014 a ten svetlý pre rok 2015:

Twitter @planetemarcus a @KiwiWRCfan - https://twitter.com/planetemarcus/status/552934962178301954/photo/1;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri