Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči sa v sezóne 2015 zúčastní MS v rally v kategórii WRC2

Sunday, 18. 01. 2015 - 15:33, Public relations   

Martin Koči sa v sezóne 2015   zúčastní MS v rally v kategórii WRC2

Bronzoví juniorskí majstri sveta v rally 2014 Martin Koči s Lukášom Kostkom sa v nadchádzajúcej sezóne 2015 zúčastnia seriálu Majstrovstiev sveta v rally - šampionátu WRC2.

Mladíci tak postupujú do veľkého sveta rally v - tohto roku mimoriadne silne obsadenej - kategórii WRC2.

styllex-design-fiesta-r5-monte-2015-f-b.jpg

Posádka košického týmu Styllex motorsport plánuje zúčastniť sa siedmych vybraných podujatí Majstrovstiev sveta v rally WRC s automobilom špecifikácie R5. Premiérou bude legendárna Rallye Monte Carlo v druhej polovici januára. Na štart v Monackom kniežatstve sa Martin postaví s automobilom Ford Fiesta R5, z dielne českého H-racing.

styllex-design-fiesta-r5-monte-2015-r.jpg

O definitívnej podobe tohtoročnej sezóny sa rozhodne do druhého štartu, ktorým bude Rally de Portugal v druhej polovici mája. Zásadnou zmenou sezóny 2015 v Styllex motorsport-e je návrat k automobilu s pohonom štyroch kolies, ktorý juniorský šampionát neumožňoval. Martin so „štvorkolkou" Škoda Fábia S 2000 absolvoval v sezóne 2013 neúplný seriál pretekov Majstrovstiev Slovenskej republiky v rally.

styllex-design-fiesta-r5-monte-2015-t.jpg

Martin Koči po prvom testovacom dni Ford Fiesta R5 „ Fiesta je pochopiteľne podstatne rýchlejšia, čo mi vyhovuje. Znamená to však zmenu predovšetkým brzdných bodov, rozpisu, ale aj celkového jazdného štýlu"

Kontakt pre médiá:
Peter Sisák, PR manažér
sisak@styllex.com
Tel.: +421 908 777 101 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri