Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier nikdy nepomyslel na odchod z Volkswagenu

Thursday, 01. 01. 2015 - 21:46, Katarína Ďurecová   

Ogier nikdy nepomyslel na odchod z Volkswagenu

Minulú sezónu sa v rámci prestupových špekulácií veľa hovorilo o tom, že Sébastien Ogier zvažuje lukratívnu ponuku tímu Hyundai Motorsport. Podľa Ogiera to všetko boli ale len fámy a on nikdy ani len nepomyslel na odchod z Volkswagenu.

„Bolo to pre mňa veľmi jednoduché rozhodnutie. Nikdy som nezvažoval žiadnu inú možnosť. Všetky špekulácie boli skutočne len špekuláciami. Prečo by som vôbec chcel rokovať s ďalšími tímami?", vyjadril sa Ogier. Ten svoju novú zmluvu s Volkswagenom Motorsport podpísal po Rally de Espana, kde získal svoj druhý titul majstra sveta. Čo sa týka jej dĺžky, tak ani Ogier, ani Jost Capito sa na túto tému nechceli vyjadrovať, jednať sa však má o viacročný kontrakt.

Volkswagen Motorsport;vw-20141004-2344.jpg

V súvislosti s bojom o titul a následnom podpísaní zmluvy sa dosť hovorilo a Rallye Deutschland a Rallye de France Alsace, kde Ogier havaroval a následne mal technické problémy, ktoré ho zo súťaže vyradili. Ogier vtedy priznal, že jazde nedával 100 % a mal problémy s motiváciou, tieto dve udalosti nakoniec ale označil za „budíček".

„Uvedomil som si, že je tu nebezpečenstvo, že by som mohol stratiť to, na čom som od začiatku sezóny tak tvrdo pracoval. Bolo by hlúpe to nakoniec len tak prehrať. Ukázalo to, že pokiaľ niečomu nevenujete 100 %, veci nejdú úplne podľa plánu. Nakoniec som ale zareagoval správnym spôsobom. A to je to najdôležitejšie: že som na udalosti nejako zareagoval. Nebolo ľahké dostať sa len tak späť, musel som na sebe tvrdo pracovať. Nebolo to jednoduché, ale dokázal som to," uzatvára Sébastien Ogier.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri