Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meeke stále netuší, čo bude ďalej

Thursday, 19. 11. 2015 - 20:01, Katarína Ďurecová   

Meeke stále netuší, čo bude ďalej

Kris Meeke po vydarenej Wales Rally GB stále nevie absolútne nič o svojej budúcnosti v Citroene, respektíve vo WRC.

„Momentálne beriem toto podujatie ako moju zatiaľ poslednú rally a to až dokým sa nedozviem rozhodnutie o svojej budúcnosti. Moja celá kariéra by sa dala zhrnúť ako posledná rally, posledná rally, posledná rally, takže na to až tak nemyslím. Absolútne netuším, čo bude ďalej. Je divné, že sme sa so šéfom tímu stále ešte o budúcnosti nebavili, ale taká je situácia," komentuje Meeke a dodáva: „Moja záhrada doma je trošku neupravená, možno budem mať čas na nej popracovať."

Citroen Racing;153-meeke-2015-wrcwales.jpg

Aj keď Yves Matton vyhlásil, že o budúcnosti Citroenu vo WRC sa rozhodne na konci tohto mesiaca, najnovšie špekulácie hovoria o tom, že v roku 2016 absolvuje tento tím len šesť vybraných podujatí. Hovorí sa aj o tom, že Madsa Ostberga by sme budúci rok vo WRC veľmi pravdepodobne vidieť mali; o tom, otázne však je, či vo farbách Citroenu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri