Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sébastien Loeb budúci rok továrenským jazdcom Peugeot Rally Raid Teamu

Thursday, 19. 11. 2015 - 09:01, Katarína Ďurecová   

Sébastien Loeb budúci rok továrenským jazdcom Peugeot Rally Raid Teamu

Sébastien Loeb sa po dvoch rokoch vo WTCC presúva na trate disciplíny Rally Raid, kde pre rok 2016 doplní hviezdami nabitý továrenský tím Peugeotu. Loebovými tímovými kolegami budú Carlos Sainz, Stéphane Peterhansel a Cyril Despres. Loeb pôvodne pred niekoľkými týždňami oznámil svoju účasť na Rallye Dakar v rámci tohto tímu, nakoniec s Peugeotom absolvuje celú sezónu.

„Je ťažké stanoviť si nejaký cieľ. Môžete mať dobrý rytmus a stratiť veľa na chybách pri navigácii. Nechcem však len dokončiť a ani nemám záujem skončiť niekde okolo 60-teho miesta," hovorí o svojich cieľoch na Rallye Dakar Sébastien Loeb.

Tibor Szabosi;sf-0978.jpg

Svoj debut na tratiach Rally Raid absolvoval Loeb minulý mesiac v Maroku, kde mal technické problémy a taktiež šiel i dvakrát cez strechu. So svojim spolujazdcom Danielom Elenom trénujú najmä navigáciu, keďže na rozdiel od WRC si rozpisy nepíšu sami, ale musia ísť podľa zadaného itinerára.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri