Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai nakoniec v šampionáte konštruktérov „až“ tretí, Paddon i tak spokojný

Thursday, 19. 11. 2015 - 14:01, Katarína Ďurecová   

Hyundai nakoniec v šampionáte konštruktérov „až“ tretí, Paddon i tak spokojný

Tímu Hyundai Motorsport sa nakoniec nepodarilo získať druhé miesto v šampionáte konštruktérov, ktoré uhájil Citroen. Hayden Paddon je ale s Wales Rally GB i tak spokojný.

„Bol to náročný víkend, ale nakoniec sme získali veľmi dobré umiestnenie v top 5. V posledný deň sme vedeli, že bude veľmi ťažké poraziť Citroen a získať druhé miesto a nakoniec to nevyšlo. Môžeme ale byť spokojní, že sme sezónu zakončili bojovným výkonom. Bol to ďalší cenný víkend a pozitívny koniec sezóny," komentuje záver sezóny Paddon.

Hyundai Motorsport;146467-paddon10aus15cm325.jpg

„Pódium v Sardínii bol jednoznačne najlepší moment. Boli by sme radšej, ak by podobných výsledkov bolo viac, ale počas sezóny sme sa posunuli vpred a budeme v tom pokračovať i v roku 2016. Ďakujem všetkým v tíme Hyundai Motorsport za vynikajúcu prácu počas celej sezóny," bilancuje tento novozélandský jazdec, ktorý počas tejto sezóny predĺžil zmluvu s tímom Hyundai na ďalšie tri roky.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri