Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson na tému Evans, Tänak a Bertelli

Wednesday, 25. 11. 2015 - 12:41, Katarína Ďurecová   

Wilson na tému Evans, Tänak a Bertelli

Po tom, čo sa v rôznych médiách (vrátane obvykle veľmi dobre informovaného britského Autosportu) objavila informácia o tom, že Elfyn Evans a Ott Tänak by sa v sezóne 2016 mohli deliť o jednu Fiestu WRC. Malcolm Wilson však túto správu rýchlo dementoval: „Nie, toto som nikdy nepovedal. Neviem, kde sa vzala táto informácia. Táto možnosť je veľmi, veľmi nepravdepodobná."

Okrem toho sa stále častejšie spomína tím M-Sport v súvislosti s Lorenzom Bertellim, ktorý na túto tému hovorí: „Rozhodnem sa čoskoro, ešte sa musím porozprávať s pár ľuďmi. Povedal by som, že je to veľmi pravdepodobné (jeho opätovný štart vo WRC za volantom Fiesty WRC, pozn. red.), ale nič ešte nie je stopercentne isté. Stále neviem, či budem mať vlastný tím, je to jedna z vecí, ktoré ešte treba dohodnúť."

M-Sport;138075-wilson05por2015sv013.jpg

A čo na špekulácie ohľadne Bertelliho a M-Sportu hovorí Malcolm Wilson? „Nemôžem o tom hovoriť. Nepoviem ohľadne tejto témy nič viac."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri