Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kris Meeke: Po štrnástich rokoch opäť Brit na pódiu

Tuesday, 17. 11. 2015 - 03:01, Katarína Ďurecová   

Kris Meeke: Po štrnástich rokoch opäť Brit na pódiu

Po treťom mieste Richarda Brunsa na Wales Rally GB v roku 2001 čakala Veľká Británia na svojho ďalšieho zástupcu na pódiu dlhých štrnástich rokoch. Nakoniec sa to podarilo Krisovi Meekovi, ktorý skončil druhý.

Meeke je so svojim výkonom právom spokojný: „Bol to môj doteraz asi najlepší výkon. Bol som lepší ako pri svojom víťazstve v Argentíne. Bola to náročná rally, ale mali sme vynikajúce nastavenie auta, chytili sme dobrý rytmus a cítili sme sa skutočne dobre. Taktiež sa nám podarilo splniť oba naše ciele - skončiť na pódiu a zároveň zabezpečiť pre Citroen druhé miesto v šampionáte konštruktérov."

Citroen Racing;150-meeke-2015-wrcwales.jpg

„Taktiež sa jedná o moje vôbec prvé druhé miesto vo WRC vôbec a je skvelé ho získať 20 rokov po Colinovom slávnom triumfe. Jeho duch je na Rally GB stále prítomný. Byť prvým Britom na pódiu po štrnástich rokoch je skvelé pre mňa i pre mojich fanúšikov. Ich podpora v tomto počasí bola neuveriteľná, klobúk dole," zakončuje Kris Meeke.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri