Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier venoval svoje víťazstvo obetiam teroristických útokov v Paríži

Monday, 16. 11. 2015 - 01:07, Katarína Ďurecová   

Ogier venoval svoje víťazstvo obetiam teroristických útokov v Paríži

Sébastien Ogier si vo Walese síce na svoje konto pripísal ôsme víťazstvo v sezóne, vo svetle teroristických útokov v Paríži však chuť na oslavy rozhodne nemal.

„Bol to veľmi náročný víkend. Po tom, čo sa odohralo v piatok vo Francúzsku nebolo jednoduché pokračovať, ale v takýchto situáciách proste musíte pokračovať, byť silnejší ako obvykle a stáť pri sebe. Nie je čas na oslavy a je pre mňa ťažké hľadať tie správne slová, ale ako znak podpory by som rád venoval toto víťazstvo všetkým, ktorí v tejto tragédii prišli o život a taktiež i tým, ktorí boli týmito udalosťami zasiahnutí. Pre mňa je toto víťazstvo zároveň je menším gestom, že sa nemôžeme poddať malej menšine ľudí a myslím, že rovnako to cíti i zvyšok komunity WRC," hovorí Ogier.

Volkswagen Motorsport;vw-20151115-9478.jpg

A ako hodnotí Ogier svoj výkon na Wales Rally GB? „Pokúsim sa povedať niečo i o samotnej rally. Bol to náročný víkend, skutočná Rally GB s množstvom dažďa a blata, ale bolo to vynikajúce podujatie. Zo športového hľadiska som veľmi šťastný. Momentálne sa síce neradujem, ale samozrejme som rád, že sme sezónu zakončili takto. Osem víťazstiev, vo Walese tretie v rade, naše štatistiky sú veľmi dobré."

„Chcel by som poďakovať Volkswagenu za to, že sme vďaka nim mohli toto všetko dosiahnuť. Chcel som perfektnú sezónu a bez chyby v Španielsku by sa mi to podarilo. Môj spolujazdec ale za sebou má perfektnú sezónu bez chýb, takže dobrá práca, Julien!" vyzdvihuje prácu svojho tímu a spolujazdca trojnásobný šampión.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri