Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kena Blocka uvidíme budúci rok častejšie

Friday, 28. 10. 2011 - 19:52, Katarína Ďurecová   

Kena Blocka uvidíme budúci rok častejšie

Ken Block síce pred Rally Australia hovoril o tom, že by v budúcej sezóne rád absolvoval úplný program WRC, nakoniec tomu tak zrejme však nebude. Block sa ale chystá absolvovať najmenej osem (zatiaľ bližšie nešpecifikovaných) podujatí.

„Rozhodne sa vo WRC budúci rok objavím častejšie, je to náš dlhodobý projekt. Nebude to síce úplne kompletný program, ale i tak bude veľmi dobrý. Rally je šport, ktorý je o skúsenostiach a v tomto smere sa neustále zlepšujeme. Dúfam teda, že budúci rok sa zase dostaneme o krok ďalej, najmä preto lebo to bude druhý rok, kedy budem používať tento model auta", hovorí o sezóne 2012 Ken Block.

Vladislav Maschl;mg-6710.jpg

Zatiaľ posledné podujatie - španielska rally Blockovi vôbec nevyšla - havarovať stihol už v prvej RS a tak aspoň zvyšné dni využil na učenie a skúšanie nových vecí: „Toto bolo prvé podujatie, na ktorom sme po celý čas používali splity. Je to niečo, čo sme trošku použili i vo Francúzsku, ale iba vtedy keď to bolo absolútne nevyhnutné. Je to ďalšia časť môjho procesu učenia sa."

Najlepším výsledkom Kena Blocka vo WRC je zatiaľ ôsme miesto, ktoré dokázal získať pred pár týždňami vo Francúzsku. Bolo to iba jeho druhé podujatie, na ktorom bodoval, prvýkrát sa mu to podarilo pred rokom v Španielsku. V súvislosti s týmto faktom sa pred nedávnom vyjadril nasledovne: „Viac Američanov bolo na Mesiaci ako ich získalo body vo WRC", k čomu dodajme len to, že na Mesiaci bolo Američanov 12 a na body v majstrovstvách sveta dosiahli len štyria.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri