Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Block plánuje v budúcom roku úplný program vo WRC, v Austrálii chce získať body

Saturday, 03. 09. 2011 - 18:46, Katarína Ďurecová   

Block plánuje v budúcom roku úplný program vo WRC, v Austrálii chce získať body

Ken Block ešte pred začiatkom Rally Australia poodhalil niečo o svojich budúcich plánoch vo WRC. V sezóne 2012 by sa totiž rád objavil na všetkých podujatiach. V súvislosti s austrálskou rally vyjadril i svoje želanie získať prvé body v tomto roku.

„Dúfam, že budúci rok budem schopný absolvovať celý program. Tento víkend nastúpim iba vo svojom 12-tom podujatí WRC, takže už sa teším na budúci rok", odkrýva svoje plány pre budúcu sezónu Ken Block pred Rally Australia.

Enrique Gijón;wrcmex2011-0526.jpg

„Cieľom bolo začať, zrýchliť sa a stať sa konkurencieschopným. Síce mi to niekedy moc nešlo, ale taktiež som bol schopný po čase zrýchliť. Dokázal som si na svoje konto pripísať piaty najrýchlejší čas na rýchlostné skúške, čo je pre Američana ako som ja, ktorý nemá moc skúseností, veľmi dobré", hodnotí svoje doterajšie účinkovanie vo WRC Block.

A čo hovorí Ken Block pred austrálskou rally? „Som rád, že som späť na šotoline. Na poslednom podujatí, ktoré sa konalo v Nemecku na asfalte som sa trápil. Bola to iba moja šiesta asfaltová rally, v tomto smere som stále celkom nováčik. Tu ale budeme opäť na šotoline a na to sa veľmi teším. Trate sa zdajú byť celkom dobré a ja by som chcel získať umiestnenie v top 10."

Enrique Gijón;wrcmex2011-2417.jpg

Tento rok zatiaľ Block nastúpil na štyroch podujatiach, na zisk bodov však ešte len čaká. Najbližšie tomu bol v Mexiku, kde skončil dvanásty. Jeho najlepším výsledkom tak ostáva deviate miesto, ktoré získal v minuloročnej sezóne v Španielsku.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri