Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meeke nadšený z víťazstva na španielskej Power Stage

Friday, 28. 10. 2011 - 21:11, Katarína Ďurecová   

Meeke nadšený z víťazstva na španielskej Power Stage

Kris Meeke po piatich tohtoročných neúspešných pokusoch konečne videl i cieľ rally a tým pádom sa vlastne po prvý krát zúčastnil i Power Stage, ktorú sa mu podarilo na prvý pokus vyhrať a má na nej teda 100 %-ný rekord, ako so smiechom poznamenal v cieli.

„Bol to pre mňa perfektný koniec rally. Vedel som, že som mal do tejto skúšky dobrý štart ale i to, že som si to trochu pokazil na kruhovom objazde. S mojou inžinierkou Teenou Gade som mal pred poslednou sekciou menší rozhovor a ona mi povedala, že hlavné je, aby sme došli do cieľa a všetko bude výborné. Bol som z toho frustrovaný, pretože som chcel ísť skutočne naplno, lebo pri prvom prejazde sa mi Power Stage veľmi páčila. To, že som Daniho porazil na rovnakých pneumatikách a na jeho domácej pôde je niečo špeciálne", vyjadril sa po Power Stage šťastný Meeke. Okrem Power Stage tomuto Britovi vyšla i celá Rally de Espana, na ktorej dokončil na veľmi dobrom piatom mieste.

Mini Motorsport;p90084497.jpg

„Čo sa týka celej rally, tak ešte nemám toľko skúseností, aby som s ostatnými dokázal bojovať, ale tento výsledok ukazuje, že ideme správnym smerom a že sa ich neskôr budeme schopní držať", optimisticky uzatvára Kris Meeke.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri