Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Zverejnený zoznam prihlásených na Rally Guanajuato Mexico

Tuesday, 19. 02. 2013 - 10:25, Zdenka Frývaldská   

Zverejnený zoznam prihlásených na Rally Guanajuato Mexico

Tretí podnik šampionátu WRC sa uskutoční v dňoch 7. - 10.marca pod názvom Rally Guanajuato Mexico. Bol zverejnený zoznam prihlásených.

 

Enrique Gijón;6828767906-cfddf446cc-b.jpg

Iba 27 súťažných posádok obsahuje zoznam prihlásených na tretí podnik svetovej rally, ktorý sa uskutoční o necelé tri týždne v Mexiku. V zozname chýba víťaz všetkých ročníkov tejto rally od roku 2006, Sebastien Loeb, ktorý sa rozhodol zmeniť disciplínu. S najvyššími číslami 2 a 3 tak teda odštartujú na autách Citroen DS3 WRC za tím Citroën Total Abu Dhabi WRT dvojice Hirvonen-Lehtinen a Sordo-Del Barrio. Obe posádky sa budú snažiť zajazdiť čo najlepší výsledok a hlavne nechať za sebou vedúceho muža šampionátu, Sebastiena Ogiera, z konkurenčného tímu Volkswagen Motorsport.

Enrique Gijón;6968432649-658b749c83-b-1.jpg

Šancu riadiť naozaj silné vozidlo Citroen DS3 WRC dostane aj Chris Atkinson. Ten bude zastupovať Khalida Al Qassimiho, ktorý sa pretekov nemôže zúčastniť. Po dlhej dobe odštartuje vo WRC aj Ken Block, ktorý pôjde za nový tím Hoonigan Racing Division. Nesmieme zabudnúť ani na jazdcov ako sú Mads Ostberg, Evgeny Novikov, Thierry Neuville či Nasser Al-Attiyah. Tí ostávajú verní svojim tímom Qatar M-Sport World Rally Team, resp. Qatar World Rally Team a teda aj vozidlám Ford Fiesta RS WRC. Na rovnakom aute sa predstaví aj česká dvojica Prokop-Ernst.

Hector Segovia;6822335974-651bb89beb-b.jpg

Preteky odštartujú vo štvrtok, 7.marca, s 1,5 km dlhou rýchlostnou skúškou v historickom centre mesta Guanajuato

Zoznam prihlásených

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri