Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Zlý úvod sezóny pokračoval aj v Zandvoorte

Thursday, 10. 05. 2012 - 09:00, Daniel Mandzi   

Zlý úvod sezóny pokračoval aj v Zandvoorte

Ani v Zandvoorte - na klasickom Grand Prix okruhu, sa vo víkendovom druhom pokračovaní seriálu ADAC GT Masters Štefanovi Rosinovi nepodarilo prekonať smolu, ktorá ho sprevádza od začiatku sezóny: „Bol to opäť jeden z klasických víkendov, ktoré zažívam od začiatku sezóny. Keď si to tak narýchlo premietnem - v Oscherslebene sme nedokončili závod kvôli odtrhnutej spodnej lyžine, v Bahraine  a v Maďarsku ma zas trafil teamový kolega (čo spôsobilo hodiny) a teraz v Zandvoorte - v prvom preteku nabúral zozadu do Alberta jeden McLaren a v druhom závode sme dostali penalizáciu STOP&GO za nedodržanie časového limitu v boxoch, keď sme vyrazili o 0,1sek skôr, ako to bolo povolené - to je rozdiel, ktorý sa ťažko spočíta, no platí." - dodáva k poslednému vystúpeniu Štefan.

Tibor Szabosi;co8c0602-5.jpg

Veľké zmeny vo výkone vozidiel Lamborghini neprinieslo ani mierne zväčšenie difuzórov - bolo iba malé a od výkonov ostatných značiek sú tieto vozidlá ešte stále ďaleko. Umiestnenia v strede poľa - okolo dvadsiateho miesta sú za očakávaniami nielen jazdcov, ale aj predstaviteľov všetkých troch tímov, ktorí súťažia vo viac ako tridsať člennom štartovom poli s týmito vozidlami.  Ani druhé vozidlo tímu Reiter, v ktorom sedí mimoriadne skúsený a rýchly už veterán Kox s Hayekom, nedosiahli ani lepšie umiestnenie- možno zaberie už len ďalšie zrovnanie handicapov v nasledujúcom podujatí a ako sa hovorí - každá smola sa raz minie - verí aj Štefan Rosina: "Osobne som z momentálnej situácie veľmi sklamaný, pretože som predpokladal, že začiatok tohtoročnej sezóny bude výrazne lepší. Síce v oboch šampionátoch končime na priečkach v strede poľa, to nie je však to čo ma napľňa a uspokojuje. Preto by som chcel poďakovať stálym fanušikom, ktorí mi dávajú motiváciu a energiu bojovať s touto náročnou situáciou."

dsc-3849.jpg

Sezóna pokračuje už najbližší víkend seriálom Porsche Mobil1 Supercup v Španielsku a Štofimu budeme držať palce a čakať, či sa predsa len konečne zadarí.

Dušan Koblišek, PR&Comm MatadorGroup



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri