Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Na čo sa môžete tešiť v máji na Slovakia Ringu?

Thursday, 10. 05. 2012 - 14:05, Daniel Mandzi   

Na čo sa môžete tešiť v máji na Slovakia Ringu?

Po prestížnom svetovom podujatí WTCC, ktoré navštívilo neuveriteľných 41 000 ľudí, si areál Slovakia Ring aj počas mája pripravil nejednu zaujímavú aktivitu. Čo vás čaká v Orechovej Potôni počas slnečných dní či víkendov?

 Celodenné voľné jazdy pre motorkárov, 11. 5. 2012

Mimoriadna ponuka pre všetkých fanúšikov jednej stopy už tento piatok! V čase od 9:00 do 20:00 si môžete zajazdiť na Slovakia Ringu doslova až „do zbláznenia". Celodenný vstup získate za 90 €, poldenný (od 14:00) za 60 €. Registrácia bude prebiehať už od skorého rána (7:00 - 10:00). Navyše máte možnosť prenajať si transpondér na celý deň za špeciálnu cenu 5 €/ks. Máte tak jedinečnú možnosť prevetrať svoje motorky a spraviť si spolu s rodinou či priateľmi príjemný deň na Slovakia Ringu.

Tibor Szabosi;co8c9459-5.jpg

Porsche Alpenpokal, 24. - 26. 5. 2012

Klubové preteky automobilov značky Porsche, ktoré sú organizované rakúskou agentúrou Porsche Club Wien. Tešiť sa môžete na jazdy vyrovnanosti v troch triedach (podľa zaradenia triedy a roku výroby vozidiel). Podujatie je prístupné verejnosti, ponúkame preto miesta na tribúne. Ak nám bude počasie priať, naplňte piknikové koše a príďte si užiť atmosféru okruhu naživo!

Slovenský pohár CPM 2012 (Moto Cup), 27. 5. 2012

Minuloročný Moto Cup si získal veľa domácich aj zahraničných fanúšikov, preto sa bez neho nezaobíde ani aktuálna sezóna. Okrem zmeny názvu prinášajú preteky aj úpravu pravidiel. Užiť si ich však môžete nielen z tribúny, ale priamo z okruhu! Jazdí sa vo viacerých triedach, všetky informácie o rozdelení, licenciách, bodovaní, štartovnom, atď. nájdete na stránke www.slovakiaring.sk.

mg-0926-2.jpg

FUN Cup, 30. 5. 2012

Seriál FUN Cup je určený najmä amatérskym jazdcom, ktorí si chcú zajazdiť na okruhu Slovakia Ring. Okrem samotných jázd sú pripravené aj sprievodné aktivity, školenia, možnosť zoznámiť sa s profesionálnymi jazdcami, občerstvenie, suveníry... máte sa na čo tešiť! Registrácia začína už od 7:30 ráno, tak si nastavte budíky a stretneme sa na okruhu J

Viac informácií nielen o májových podujatiach nájdete na www.slovakiaring.sk

Slovakia Ring v Orechovej Potôni je jedinečný motoristický areál na Slovensku. Na jednom mieste ponúka možnosť jazdiť na špičkovom motoristickom okruhu, zdokonaliť sa v škole bezpečnej jazdy, vyskúšať si off-road a užiť si relax v hoteli. Slovakia Ring je moderný okruh so špičkovými parametrami a dĺžkou 5 922 m, ktorou sa radí medzi najdlhšie v Európe. Ponúka pestré možnosti využitia pre profesionálov aj amatérskych jazdcov a prináša pravidelné víkendové podujatia pre širokú verejnosť. Pre všetkých, ktorí si chcú preveriť a zdokonaliť svoje jazdné zručnosti, je pripravená Driving Academy so školou šmyku a kurzami jázd rôzneho zamerania a náročnosti. Po aktívnom výkone si môžete dopriať obed či večeru v Hoteli Ring***, ktorý zároveň ponúka 47 izieb/apartmánov a wellness so saunami a bazénom.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri