Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Zeman s Konfalom víťazmi košického regionálneho rally poháru

Friday, 19. 07. 2024 - 08:29, Miroslav Majláth   

Zeman s Konfalom víťazmi košického regionálneho rally poháru

Absolútne víťazstvo v rámci seriálu Regionálny Rally Pohár dosiahla v rámci 5O. Garrett Rally Košice 2024 posádka ZEKO Racing Teamu, Stanislav Zeman – Ján Konfal na Renaulte Clio Rally5.

 

B. Štrauch;dsc-0244-14.jpg

„V Košiciach sme ešte nejazdili ani my, ani Pollágovci, takže všetko bude pre náš ZEKO Racing Team nové. Ale som rád, že sme tu, treba sa neustále posúvať ďalej. Autá sú pripravené, obe naše posádky tiež, takže ideme bojovať,“ povedal Stano Zeman pred štartom.

B. Štrauch;dsc-0110-20.jpg

Obe posádky ZEKO Racing teamu, čiže Stano Zeman a Ján Konfal, ako aj otec Miro a syn Peter Pollágovci bojovali v rámci seriálu Regionálny Rally Pohár. Organizátor pre posádky zúčastňujúce sa spomínaného seriálu pripravil dve rýchlostné skúšky na jednom úseku. Obe dve rýchlostky zvládli posádky ZEKO Racing Teamu bez problémov. Zeman s Konfalom jazdiaci na vozidle Renault Clio Rally5 vybojovali absolútne víťazstvo, ako aj víťazstvo v triede X2.

B. Štrauch;dsc-0276-19.jpg

„Bolo to krátke , ale aj poriadne náročné. Nielen tým teplom čo v poslednej dobe na Slovensku panuje, ale aj rýchlostnou skúškou, ktorú organizátor pripravil. Navyše, zase sme mali, rovnako ako v Prešove, na trati divákov. A v takom stave ja naozaj neviem ísť naplno. Ale sme tu, tešíme sa z víťazstva a sme radi, že sme absolvovali ďalšiu novú súťaž. Posunulo nás to zase o kus dopredu. Moja vďaka patrí všetkým partnerom ZEKO Racing Teamu, ako aj našim rodinám,“ doplnil v cieli Stano Zeman.

T. Szabosi;jm1a7644-1.jpg

Miroslav a Peter Pollágovci si rovnako užili novú súťaž, pričom v cieli im ako aj vozidlu Suzuki Swift 1,3 GTi 4x4 patrilo piate miesto absolútneho poradia v rámci Regionálneho Rally Poháru, ako aj štvrté v triede X1.

B. Štrauch;dsc-0488-9.jpg

„Na túto súťaž sme išli s lepšie pripraveným autom ako na Prešov a s plánom trochu viac aj zabojovať. V prvom rade sa však stále učíme, ale naše plány vyšli podľa predstáv. Sme v cieli, aj sa nám podarilo trochu lepšie bojovať, ale hlavne máme veľa nových skúseností s novými traťami. Bolo to super,“ doplnil Miroslav Pollág.

B. Štrauch;dsc-0288-18.jpg

ZEKO Racing Team teraz čaká zaslúžená dovolenka podľa všetkého sa so sympatickými posádkami stretneme asi až v septembri na Rally Dobšiná. Ak by sa niečo zmenilo, určite vás o tom budeme informovať.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri