Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

3PLAST Rally Team a výborný výkon na domácich Košiciach

Friday, 19. 07. 2024 - 10:00, Miroslav Majláth   

3PLAST Rally Team a výborný výkon na domácich Košiciach

Ak sme po Rally Prešov hovorili, že Patrik Kecer so Sebastiánom Ivanom absolvovali „takmer“ domácu súťaž, tak Rally Košice bola tá pravá „domáca“. A zvládli ju naozaj bravúrne.

 

T. Szabosi;asf76584-4.jpg

„Tešili sme sa na túto súťaž počas celého roku a dnes je to skutočnosť. Bude veľmi ťažká, rýchlostné skúšky Regeta, Bogota, či Izra sú fakt nesmierne ťažké, možno aj najťažšie v rámci celého seriálu. Myslím, že na nich sa bude rozhodovať. Ak k tomu pripočítame toto horúce počasie, bude to nesmierne namáhavé. Ale tešíme sa, je to pre nás domáca súťaž a to jej jubileum si chceme poriadne užiť,“ začal s rozprávaním Patrik Kecer.  

T. Szabosi;jm1a9037-2.jpg

Tak ako Patrik už predpovedal, celá súťaž sa konala za neznesiteľného, priam tropického počasia. Navyše práve rýchlostné skúšky, ktoré spomínal boli nesmierne ťažké, dosť rozbité a tak všetci účastníci museli dávať poriadny pozor. To však pri rally disciplíne, kde rozhoduje rýchlosť a dosahované časy nie je celkom možné. Patrikovi so Sebastiánom však všetko fungovalo a tak v cieli mohli oslavovať nielen Patrikove narodeniny, ale aj víťazstvo v triede 15, piate miesto v kategórii 2WD národne a šieste medzinárodne a dvadsiate druhé miesto absolútne.

T. Szabosi;jm1a9872-2.jpg

„Bol to naozaj masaker. Tie rýchlostné skúšky boli veľmi náročné, rozbité a rýchle. Bolo tam množstvo dier a tak to vyžadovalo dobrý rozpis ako aj rozvahu a ešte k tomu kopu šťastia. Množstvo posádok skončilo mimo trať, alebo na defekty. My sme dávali pozor, napriek tomu auto dostalo poriadne zabrať. A my rovnako. Myslím, že celé podujatie 50. Garrett Rally Košice 2024 sa vydarilo. Som rád, že sme to zvládli a ďakujem všetkým partnerom 3PLAST Rally teamu, ako aj našim rodinám,“ doplnil Patrik Kecer v cieli.

T. Szabosi;asf75027-6.jpg

Patrik so Sebastiánom majú teraz tri voľné víkendy počas ktorých majú možnosť kompletne skontrolovať Ford Fiesta Mk5 ST, vymeniť na ňom čo treba a následne vycestovať do Rzeszowa na ďalšie kolo Majstrovstiev Slovenska v rally 2024. Ako sa im bude v Poľsku dariť, to budeme pozorne sledovať a následne vás o všetkom informovať.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri