Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

WSR: Gonda pozýva fanúšikov na Hungaroring

Thursday, 30. 06. 2011 - 08:00, Daniel Mandzi   

WSR: Gonda pozýva fanúšikov na Hungaroring

Necelé dva týždne po ukončení bojov na nemeckom Nürburgringu sa kolotoč pretekov World Series by Renault predstaví na ďalšom svetovo známom okruhu. Pre priaznivcov slovenského jazdca Richarda Gondu vo farbách českej stajne Křenek Motorsport ponúka maďarský Hungaroring tento víkend ideálnu príležitosť zhliadnuť súboje v Eurocupe Formula Renault 2.0 na vlastné oči.

Copyright free;pt1b3257.jpg

„Hoci je to pre nás najbližší okruh v rámci WSR 2011, paradoxne ho vôbec nepoznám," priznáva mladý pilot z Banskej Bystrice, ktorý v nedeľňajšom druhom preteku na Nürburgringu dosiahol svoje dosiaľ najlepšie umiestnenie v sezóne, keď v daždi došiel na 18. priečke. „Ešte som na Hungaroringu nejazdil, ale o to viac sa na preteky teším. Ide sa najbližšie Slovensku a to ma motivuje dosiahnuť kvalitný výsledok. Opäť je hlásený dážď, ale dúfam, že tentoraz pršať nebude," praje si Gonda a pozýva všetkých slovenských fanúšikov motorizmu do maďarskej metropoly: „Snáď nás slovenskí diváci prídu podporiť. Okruh je relatívne blízko a okrem samotných pretekov ponúka naozaj pestrý sprievodný program pre dospelých aj deti," láka Richard širokú motoristickú verejnosť na Hungaroring.

Copyright free;3z9d4907.jpg

Jeho slová potvrdzuje bohatý zoznam chystaných atrakcií - okrem iného budú pripravené F1 simulátory, súťaže vo výmene kolies F1, exhibície stajne F1 Lotus Renault, autosalóny Renault a Dacia, preteky historických vozidiel Renault, Jean Ragnotti show, premiéra Renault Truck Race a historická letecká show. Pre divákov s platnou vstupenkou, ktorá sa dá stiahnuť z webovej stránky WSR, bude voľný vstup na všetky atrakcie aj do paddocku.

Copyright free;819x1516.jpg

Video pozvánku na Hungaroring si môžete pozrieť tu.

Copyright free;3z9d1987.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri