Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Sezóna MSR v polovici po troch podujatiach

Wednesday, 29. 06. 2011 - 11:34, Daniel Mandzi   

Sezóna MSR v polovici po troch podujatiach

Na Slovakiaringu v rámci tretieho podujatia MSR v pretekoch na okruhoch sa uskutočnilo stretnutie slovenských jazdcov. Predseda komisie Miroslav Konôpka informoval prítomných o predbežných výsledkoch vyplývajúcich zo stretnutia predstaviteľov okruhových komisií maďarskej, poľskej, českej a slovenskej asociácie, ktoré sa uskutočnilo v máji v Poznani. Na stretnutí boli za slovenskú komisiu okrem predsedu aj p.Horňák a p.Mikuláško.

Tibor Szabosi;co8c3059-2.jpg

Po troch podujatiach sa javí projekt spoločného šampionátu Poľska, Maďarska a Slovenska ako úspešný a od zástupcov českej asociácie vyšla iniciatíva pripojiť sa v sezóne 2012 k spoločným majstrovstvám. Členovia komisii hľadali kompromisy hlavne v technických predpisoch, kedže česká asociácia ako jediná v Europe má zaradené vozidlá DTM v triede E1. Základné body spolupráce sme si určili a jazdci boli o nich informovaní. Národné federácie prejednajú do ďaľšieho stretnutia zástupcov, ktoré bude v auguste na Slovakiaringu, dohodnuté návrhy a v auguste sa pokúsia nájsť spoločné riešenia.

Tibor Szabosi;co8c2025-4.jpg

V prípade, ak jazdci, alebo zástupcovia súťažiacich majú konkrétne návrhy k športovým a technickým predpisom, môžu ich predložiť do 15.augusta komisii, prosím písomne, nie ústne. Ďalšia schôdza slovenských jazdcov sa uskutoční na Cene Slovenska a tam môžeme o všetkých predložených bodoch budúcej spolupráce diskutovať. Pri návrhoch treba zvážiť, že musia byť prijateľné aj pre poľskú, českú a maďarskú okruhovú komisiu, ked chceme v budúcnosti s nimi súťažiť v spoločnom šampionáte.

Tibor Szabosi;co8c2983-1.jpg

Samozrejme, že môžeme jazdiť aj DTM, aj prototypy, aj siluety, bez váhových limitov, ktoré majú aj Maďari, aj Poliaci. My môžeme jazdiť aj samostatne, je to o nás, čo vlastne chceme. Jazdci a súťažiaci, ktorí nemali svojich zástupcov na schôdzi, sa môžu  na detaily predbežných dohôd z Poznane informovať u členov komisie, ktorí v Poznani boli. Informácie dáme oficiálne von, až keď príde ku konečnej dohode, ale chceme, aby tí ktorí sa MSR zúčastňujú, boli priebežne informovaní a vyjadrili sa k budúcnosti okruhového športu. Nemá zmysel uverejňovať predpisy dnes a zapájať do debaty to množstvo „fundovaných" anonymov.

Tibor Szabosi;co8c2733-3.jpg

Všetci, ktorých sa to týka sa môžu priamo zúčastniť na tvorbe predpisov a nie je k tomu potrebná anonymná diskusia na internete plná invektív a urážok!!!!!

Tibor Szabosi;co8c1488-1.jpg

K samotným MSR PAO 2011:

V prvej polovici sa šampionátu zúčastnilo a bodovalo 37 jazdcov, z toho 24 slovenských, 9 českých, 2 poľskí, 2 maďarskí. Športová úroveň pretekov je dobrá, poradie na čele jednotlivých tried je vyrovnané a preteky priniesli veľa kvalitných súbojov. V jednotlivých triedach vedú:

Sprint:

Tibor Szabosi;t2c1111.jpg

- 2000 ccm: Matej Homola

Tibor Szabosi;t2c1162.jpg

-3500 ccm: Matej Konôpka

Tibor Szabosi;t2c1154.jpg

+3500ccm: Zdeno Mikuláško

Junior: Matej Homola

Tibor Szabosi;t2c1274.jpg

Vytrvalosť:

Tibor Szabosi;t2c1433.jpg

-2000 ccm: Christian Malchárek - Milan Valášek

Tibor Szabosi;t2c1447.jpg

-3500 ccm: Zdeno Mikuláško - Matej Konôpka-Marek Fried-Robert Šenkýř

Tibor Szabosi;t2c1310.jpg

+3500 ccm: Miro Konôpka - Teo Myszkowski

 Tibor Szabosi;t2c1359.jpg

Junior: Christian Malchárek

Tibor Szabosi;t2c1323.jpg

Pohár teamov: ARC Bratislava

Miro Konôpka, predseda komisie PAO

Tibor Szabosi;co8c2381-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri