Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson v Austrálii vyrovnal svoje zatiaľ najlepšie umiestnenie

Friday, 16. 09. 2011 - 21:27, Katarína Ďurecová   

Wilson v Austrálii vyrovnal svoje zatiaľ najlepšie umiestnenie

Matthew Wilson obsadil na Rally Australia výborné štvrté miesto. Zopakoval tak svoj doteraz najlepší výsledok v majstrovstvách sveta, ktorý zajazdil v roku 2007 na Rally Japan.

„Bol to skutočne náročný víkend a s našim výsledkom som veľmi spokojný, najmä preto, lebo som tento výsledok dosiahol zo Scottom (Martinom) a je to preto pre mňa najlepší výsledok s ním ako spolujazdcom. V posledný deň som sa už na to nepokúšal tlačiť - potrebovali sme ísť rozumne a nájsť si pohodlný rytmus na to, aby sme sa uistili, že nespravíme žiadne chyby. Piatok bol neuveriteľne náročný - trate boli veľmi klzké a bol to jeden z najťažších dní na rally, aké som kedy absolvoval. Viete, že je to náročný deň, keď sedemnásobný majster sveta havaruje! Sobotňajšie rýchlostné skúšky sa nám páčili, taktiež i podmienky, ale bol som sklamaný, keď som videl Henninga zastaviť kvôli jeho problému - nebol to spôsob, akým sme sa chceli posunúť hore v poradí. Auto pracovalo (v nedeľu) veľmi dobre a my sme si išli svojim vlastným tempom, keďže náskok Pettera Solberga bol príliš veľký na to, aby sme riskovali a urobili nejaké hlúpe chyby. Dúfam, že tento výsledok nám pomôže pri riešení otázky budúceho roka", zhodnotil Rally Australia Wilson, ktorý očividne pre budúci rok nemá vôbec nič isté.

Radek Vojtěchovský;img-1032-2.jpg

S umiestnením Matthewa Wilsona bol, samozrejme, veľmi spokojný jeho otec a šéf v jednej v jednej osobe Malcolm Wilson: „Som veľmi rád, že ho vidím na štvrtom mieste. V dvoch prípadoch k tomu už bol veľmi blízko, ale tesne ho nezískal, takže som potešený, že jemu a Scottovi sa to tento krát podarilo. Obaja tento rok tvrdo pracovali a po takto náročnom víkende si tento výsledok úplne zaslúžili", zhodnotil výkon svojho syna a jeho spolujazdca Scotta Martina Malcolm Wilson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri