Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson: Tímová réžia na austrálskej Power Stage nám nevyšla

Saturday, 17. 09. 2011 - 14:56, Katarína Ďurecová   

Wilson: Tímová réžia na austrálskej Power Stage nám nevyšla

Malcolm Wilson priznáva, že Power Stage na Rally Austrália jeho tímu vôbec nevyšla, keďže pôvodným zámerom bolo použiť tímovú réžiu (tak ako to spravil Citroen) a uprednostniť Mikka Hirvonena pred Jarim-Mattim Latvalom. Wilson taktiež prichádza so skutočne zvláštnym vysvetlením toho, čo sa stalo.

„Jarimu-Mattimu sme nemohli dať jeho cieľový čas dostatočne rýchlo. Nejednalo sa o chybu, proste sme to len nedokázali stihnúť. Pôvodným zámerom bolo dostať Jariho-Mattiho za Mikka tak, aby Mikko získal jeden bonusový bod. Je to jedna z vecí, kde nie je nikto na vine", povedal Wilson.

Ford;23557-1.jpg

Škoda len, že si Wilson a vlastne ani nikto iný z Fordu neuvedomil, že keďže Mikko Hirvonen štartoval do Power Stage predposledný a Jari-Matti Latvala posledný, tak Latvalovi stačilo len jednoducho spomaliť a zaistiť tým tak to, že Hirvonena nepredbehne. Na to skutočne žiadny cieľový čas nepotreboval..



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri