Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Využite zlatú nedeľu na kúpu predvianočnej vstupenky

Friday, 16. 12. 2011 - 11:13, Public relations   

Využite zlatú nedeľu na kúpu predvianočnej vstupenky

Využite zlatú nedeľu na kúpu predvianočnej navýšenej limitovanej série vstupeniek na A.O.P. AUTOslide 2012.
Kvôli veľkému záujmu o predvianočné vstupenky, sme navýšili limitovanú sériu vstupeniek za 12 eur na Vašu obľúbenú automobilovú show, ktorá sa uskutoční už po 9. krát na plochodrážnom ovále v Žarnovici.

Tibor Szabosi;co8c0842-2.jpg

Nakoľko sa blížia Vianoce, tak sme sa rozhodli dať do predpredaja o 250 ks vstupeniek naviac, aby ste si ešte aj cez víkend popri vianočných nákupoch mohli urobiť radosť vstupenkou na A.O.P. AUTOslide 2012. V bratislavských nákupných strediskách si bez problémov obstaráte popri nákupoch aj vstupenky: AVION, POLUS, AUPARK a vo všetkých TIPSPORTOCH na Slovensku. Samozrejme pridávame aj linku, kde získate informácie o otváracích hodinách a predajných miestach priamo vo Vašom meste: http://www.ticketportal.sk/pmiesta.asp
Neváhajte a zadovážte si pod stromček vstupenku z navýšenej limitovanej série, nakoľko po vypredaní nastúpi ďalšia limitovaná edícia. AUTOslide 8.1.2012 Žarnovica, www.autoslide.sk.

Tibor Szabosi;co8c1114-2.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri