Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Videá: Solberg Extreme Motorshow

Thursday, 01. 09. 2011 - 21:42, Katarína Ďurecová   

Videá: Solberg Extreme Motorshow

Už tretí ročník populárnej Solberg Extreme Motorshow sa včera odohral v Nórsku. Dejiskom bol tento krát futbalový štadión v meste Stavanger a na bratov Solbergovcov sa naň prišlo pozrieť vyše 7000 divákov, čo je ale menej, než sa pôvodne očakávalo.

Petter Solberg sa predstavil vo svojom starom Citroene Xsara WRC, ktorý bol ale odetý v tohtoročných Solbergových farbách, Henning Solberg sa posadil do rallycrossového Fordu Fiesta, Mads Ostberg sa predviedol divákom so Subaru Imprezou. Zaujímavosťou je, že manažérom a organizátorom celej akcie bol bývalý spolujazdec Henninga Solberga, ktorý v súčasnosti naviguje ďalšieho Nóra Eyvinda Brynildsena Cato Menkerud.

Pozrite si päť videí z tejto akcie, na ktorých je vidieť, že bratia Solbergovci opäť raz predviedli skvelú show a všetkých divákov svojimi kúskami rozhodne pobavili:

Radek Vojtěchovský;img-0746-1.jpg

Vladislav Maschl;crw-0500.jpg

Monica Parisotto;solberg-mills_3.jpg

Vladislav Maschl;img-5966.jpg

Vladislav Maschl;img-7418.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri