Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Videá: Jazdci testovali na Rally Monte Carlo

Friday, 17. 12. 2010 - 07:03, Katarína Ďurecová   

Videá: Jazdci testovali na Rally Monte Carlo

Rally Monte Carlo štartuje už zhruba za mesiac a testy na túto rally sú už v plnom prúde. Pozrite si videá z testov Nicolasa Vouilloza a Juha Hänninena, ktorí sa na Rally Monte Carlo predstavia so Škodou Fabiou S2000 a Stéphana Sarrazina Guya Wilksa, ktorí budú štartovať s konkurenčnými Peugeotmi 207 S2000.

Video z decembrového testu na Rally Monte Carlo v podaní Nicolasa Vouilloza a Škody Fabia S2000:

Tibor Szabosi;co8c2649.jpg

Ďalšími jazdcami, ktorí testovali pred Rally Monte Carlo, sú úradujúci šampión IRC a jeho tímový kolega z továrneho tímu Škody Jan Kopecký. Pozrite si video z testu Hänninena:

Tibor Szabosi;co8c5044.jpg

Nový jazdec továrneho Peugeotu UK Guy Wilks, je očividne z Rally Monte Carlo a zo svojho nového tímu nadšený a počas testov na túto rally povedal: „Monte Carlo je rally, ktorú si jazdec užije a taktiež je to výzva, na ktorej si žiadne rýchlostné skúšky vôbec nie sú podobné. Je to obrovská lotéria, ale keď vám všetko podarí, tak to môže byť aj jedna veľká párty. Bude úžasné mať za sebou tak dobrý tím ako je Kronos, Peugeot UK a Peugeot Sport na rally, ktorá je pravdepodobne tou najnáročnejšou na svete. Nemôžem sa dočkať sezóny 2011." Pozrite si video z testu:

Tibor Szabosi;co8c2931.jpg

Ďalším jazdcom, ktorý testoval na Rally Monte Carlo je Francúz Stéphane Sarrazin, ktorý tak isto ako Guy Wilks bude na tejto rally štartovať s Peugeotom 207 S2000. Pozrite si dve videá z jeho testov:

Tibor Szabosi;co8c3128.jpg

Tibor Szabosi;img-4224.jpg

Na záver si pozrite zostrih v ktorom sa nachádzajú zábery z testu oboch jazdcov Peugeot Sportu - Guya Wilksa a Stéphana Sarrazina:

Tibor Szabosi;co8c4987.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri