Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsenovým cieľom je dokončiť Rally Monte Carlo

Saturday, 18. 12. 2010 - 06:58, Katarína Ďurecová   

Mikkelsenovým cieľom je dokončiť Rally Monte Carlo

Mladý a talentovaný nórsky jazdec Andreas Mikkelsen, ktorý bude túto sezónu hájiť farby tímu Škoda UK si na Rally Monte Carlo odbije svoju premiéru a keďže vie, aká ťažká táto rally je, tak jeho primárnym cieľom je najmä dokončiť a pokiaľ možno bez chýb.

„Nikdy predtým som na Rally Monte Carlo neštartoval, všetko to bude pre mňa nové. Je to veľmi slávne podujatie a taktiež je to najťažšie podujatie v kalendári IRC, pretože sa tam stretnete s asfaltom, snehom, ľadom a šotolinou a niekedy so všetkými štyrmi povrchmi na jednej rýchlostnej skúške. Mojím cieľom je všetko to prežiť a dostať sa do cieľa. Nemyslím na výsledok v top 3 alebo v top 5, chcem len prejsť celú trasu bez toho, aby som spravil chybu a uvidíme ako to potom dopadne. Ak sa nám ale toto podarí, tak to zrejme bude znamenať veľmi dobrý výsledok a tak dúfam, že budeme Monte Carlo opúšťať s nejakými získanými bodmi, čo je na začiatku sezóny veľmi dôležité", hovorí Andreas Mikkelsen.

Luboš Kubele;mikelsen52-jpg.jpg

O tom, že Mikkelsen berie prípravy na túto rally svedčí aj fakt, že o rady požiadal jedného z víťazov tejto rally Marcusa Gronholma: „O Monte Carle som sa už rozprával aj s Marcusom, pretože tam vyhral a pozná toto podujatie veľmi dobre. Je to rally, ktorú nemá príliš v láske, pretože je nepredvídateľná a niekedy celkom naháňa strach, ale jeho rady boli pre mňa v minulosti neoceniteľné a som si istý, že tomu tak bude aj v tomto prípade."

Tibor Szabosi;co8c8452-1.jpg

„Na svoj debut na Rally Monte Carlo sa už veľmi teším a teším sa aj na celú sezónu, ktorá ma čaká. Nikdy predtým som za sebou nemal top tím a top auto. Máme naplánovaných veľa testov, takže počet kilometrov, ktoré v sezóne 2011 najazdím mi veľmi pomôže. Všetko robíme na 100 % a som si istý, že môžeme bojovať o víťazstvá. Myslím, že to bude úžasná sezóna", zakončuje Andreas Mikkelsen.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri