Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Viano v prímorskom štýle

Friday, 12. 08. 2011 - 22:54, Ivan Václavík   

Viano v prímorskom štýle

Veľkorysá ponuka priestoru v kombinácii s exkluzívnym dizajnom interiéru, kvalitne navrhnutá celková koncepcia v modernom prímorskom životnom štýle, jedinečný zjav s prepracovaným dizajnom prednej časti a napokon špeciálny lak. Tak sa bude prezentovať na Medzinárodnom automobilovom veľtrhu (IAA) vo Frankfurte v septembri tohto roku Mercedes-Benz prostredníctvom štúdie Viano Vision Pearl.

mercedes-viano-6294g.jpg

Koncept bude demonštrovať, čo všetko sa dá realizovať v segmente vanov. Kompletné bielo-sivé kožené vybavenie, podlaha z pravého dreva, prvky z kefovaného hliníka, chromatické zatemňovanie okenných skiel a špičkový zvukový systém Bang & Olufsen „BeoSound Viano" vraj premieňajú jazdu vo Viane Vision Pearl (pre šiestich pasažierov) na cestu plnú zážitkov. 

mercedes-viano-6295g.jpg

Inšpiráciou pri koncepcii dizajnu bol vzhľad moderných športových jácht a nadväzuje na tému cestovania ako zážitku. Bezdrôtová sieťová prípojka W-LAN, integrovaná vo vozidle, spĺňa požiadavky moderného, mobilného človeka.

mercedes-viano-6278g.jpg

Vo vonkajšom dizajne Mercedes-Benz po prvýkrát v rade vanov používa sivý matný lak. Štylisticky prepracovaná predná časť modelu Viano s integrovaným denným osvetlením so svetelnými diódami prepožičiava vanu športovejší, energickejší vzhľad.

mercedes-viano-6297g.jpg

„Chceme ukázať, čo všetko je s Vianom možné. Viano Vision Pearl nie je len funkčný van, je to náročne stvárnený životný priestor", vysvetľuje Volker Mornhinweg, riaditeľ divízie Mercedes-Benz Vans. „Vytvorili sme vozidlo, ktoré spája veľkorysú priestorovú ponuku s pôsobivým dizajnom. Kto kladie dôraz na spôsob pohybu, ktorý človeka zbavuje stresu a zároveň má štýl, ten nájde vhodné vozidlo práve v modeli Viano Vision Pearl. Dizajn interiéru a technické vybavenie z neho robia triedu S medzi vanmi."

mercedes-viano-6280g.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri