Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Úspešní špióni odhalili nové Twingo

Tuesday, 02. 08. 2011 - 22:42, Ivan Václavík   

Úspešní špióni odhalili nové Twingo

Renault Twingo novej generácie bude predstavený na jesennom medzinárodnom autosalóne vo Frankfurte. No už počas fotoshootu v Amsterdame boli zhotovené špionážne fotografie, ktoré sa objavili aj na viacerých internetových stránkach. Zverejnené špionážne zábery naozaj zachytili nové Twingo, ktoré na stánku Renault oficiálne predstaví Carlos Tavares vo Frankfurte počas tlačovej konferencie 13. septembra o 13:15 h.

renault-twingo-1g.jpg

Aby sa predišlo ďalším špekuláciám, rozhodla sa táto francúzska automobilka zverejniť niekoľko fotografií ešte pred samotným autosalónom.

renault-twingo-3g.jpg

Nové Twingo je prvým sériovo vyrábaným automobilom, inšpirovaným novou dizajnovou identitou značky Renault. Predná časť prešla najväčšou štylistickou obnovou za posledné roky. Čelné logo bolo zväčšené a pozornosti neujde ani jeho vertikálnejšie umiestnenie na kapote.

renault-twingo-4g.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri