Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Vettel nám mutuje na „Schumttela“

Tuesday, 26. 09. 2017 - 09:26, Ľuboš Kašický   

Vettel nám mutuje na „Schumttela“

V nedeľu šampionát F1 pokračuje na Sepangu, no červené harakiri zo Singapuru stále rozdúchava vášne. Ferrari si nechce priznať svoje chyby. Čo si o tom myslíte vy?


Najprv v Maranelle rozhlasovali, že „mad Max" zostrelil Räikkonena, ktorý následne zrušil „chudáka" Vettela. Pochopiteľne, že tábor fanúšikov červeného tímu to prijal za svoje a nepripustil, že by chyba bola na strane nemeckého supermana. Neskôr pod tlakom však Ferrari vyhlásenie trochu zmiernilo, no stále nepripustí, že za všetko môže ich superhviezda.

fe08-3.jpg

„Ako ste na toto prišli, to nechápem," ohradil sa na sociálnej sieti šéf RedBullu, Chris Horner. „Každý, kto obviňuje Verstappena by asi mal zájsť k očnému lekárovi." Podporil ho aj Damon Hill, ktorý vyjadril sklamanie na správaním sa Vettela. Podľa neho „Vettel v prvej zákrute zničil šampionát sebe aj svojmu tímu. Navyše zrušil výborný štart Räikkonena a príležitosť pre Verstappena. Mal by si strážiť svoju výbušnosť."

fe11-4.jpg

V reakcii na odborný tlak následne tím Ferrari na sociálnej sieti korigoval svoje vyhlásenie s tým, že tým myslel faktický opis situácie. Ani slovko však o priznaní si viny. V tlačovom vyhlásení majster sveta Vettel suverénne tvrdil, že „mal som priemerný štart ľahko som sa presunul doľava, aby som pokryl Maxovu pozíciu. Potom som už len dostal náraz od Kimiho. Nie som si istý, čo sa stalo."

Martin Trenkler;17it-vettel-15.jpg

Nepripomína vám to niečo? Zdá sa, že roky po boku Michaela Schumachera zmenili génom Sebastiana Vettela, ktorý nám pred očami mutuje na „Schumtella". Z kedysi príjemného milého chlapca sa stal nielen majster sveta, ale „majster sveta", ktorý má vždy pravdu a na všetko právo, lebo jemu sa to prepečie. A prepieklo sa mu to už znova. Ak by ho totiž komisári v Singapure spravodlivo potrestali, tak by jeho „trestný F1 vodičák" presiahol 12 bodov a v nasledujúcej veľkej cene by už štartovať nemohol. „Milosrdní" športoví komisári nechceli takto zasiahnuť do boja o titul a označili incident za „športový". Naozaj konali správne? Nemcovi sa zasa niečo prepieklo a zasa to v ňom len utvrdí pocit, že môže „všetko". Zaujímavé preto isto bude jeho grilovanie novinármi počas nadchádzajúcej veľkej ceny. „Takto teda nie!" odkazujú Nemcovi aj italské médiá. „Ferrari urobilo všetko zle. Zničili sa navzájom tak, ako by to nedokázal ani zlý režisér hororov," napísali v La Gazzetta dello Sport.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri