Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Vážení priatelia motoristického športu!

Tuesday, 21. 09. 2010 - 00:43, T. Szabosi   

Vážení priatelia motoristického športu!

Dovoľte, aby som touto cestou reagoval na list pána Machánka adresovaný mne, ako prezidentovi SAMŠ-u.

Na Valnom zhromaždení SAMŠ v Nitre v apríli 2010 boli právoplatne zvolení všetci funkcionári SAMŠ-u a to Prezident, Viceprezidenti, Výkonný výbor a jeho členovia, ako aj predsedovia jednotlivých komisií. Stanovy a rokovací poriadok v platnom znení na stránke SAMŠ sú záväznými dokumentami na riadenie našej asociácie. V prípade akýchkoľvek návrhov, pripomienok alebo doplňujúcich návrhov na činnosť SAMŠ-u vyzývam všetkých členov SAMŠ na dodržiavanie zásad obsiahnutých v našich Stanovách aj Rokovacom poriadku. Doporučujem členskej základni SAMŠ-u, ktorá len pred nedávnom zvolila právoplatných zástupcov našej asociácie, aby vytvorila potrebný časový priestor na prácu zvoleným funkcionárom.

Záverom si dovoľujem vysloviť presvedčenie, že správnou otvorenou komunikáciou vyriešime všetky otvorené otázky a zlepšíme fungovanie SAMŠ.

S pozdravom

Ing. Peter Roth
Prezident SAMŠ

 

 

Vážený pán prezident SAMŠ Ing. Peter Roth - Otvorený list Rudolfa Machánka

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri