Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V Portugalsku za Prodrive Sordo zo Sandellom

Tuesday, 21. 02. 2012 - 15:03, Katarína Ďurecová   

V Portugalsku za Prodrive Sordo zo Sandellom

Zostava tímu Prodrive bude v Portugalsku rovnaká ako vo Švédsku - Daniho Sorda v tíme doplní Švéd Patrik Sandell, ktorý opäť raz nastúpi vo farbách Sweden World Rally Teamu.

„Je skvelé, že Patrik za nás bude opäť štartovať, vo Švédsku bola radosť s ním pracovať a on sa počas podujatia neustále zlepšoval. Má pred sebou veľkú budúcnosť a očakávam, že začne pojovať o pódiové umiestnenia", vyjadril sa na adresu Sandella Dave Wilcock z Prodrivu a pokračoval o Danim Sordovi: „Viem, že Dani sa bude snažiť kompenzovať svoj výsledok zo Švédska a svoje oči bude upierať na možnosť zisku pódiového umiestnenia a cítim, že Patrik nebude ďaleko za ním, keďže sa jedná o podujatie, ktoré pozná."

Vladislav Maschl;dsc-8990.jpg

Patrik Sandell, ktorý na svojej domácej švédskej rally skončil na ôsmom mieste (viac sa dočítate v tomto článku) sa o svojom štarte v Portugalsku vyjadril nasledovne: „Túto rally som už predtým dvakrát absolvoval, takže poznám trate a viem, čo na mňa čaká. Ale stále mám taký neobvyklý pocit z toho, že viem, že sa tam teraz posadím za volant WRC špeciálu."

„Uvažovali sme o tom s Prodrivom a došli sme k tomu, že Portugalsko je perfektný ďalší krok pre naše investície do WRC. Taktiež je dôležité, že Patrik sa za volant posadí tak skoro, ako je len možné, pretože ešte stále bude rozbehnutý a zžitý s autom zo švédskej rally", komentoval celú vec Jan Petterson zo Sweden World Rally Teamu.

Vladislav Maschl;dsc-0509-2.jpg

Čo sa týka štartov tímu Prodrive vo WRC v tejto sezóne, tak stále je všetko neisté a nič sa nevie na sto percent. Momentálne sa hovorí o tom, že Prodrive by mal byť schopný Danimu Sordovi zabezpečiť aspoň sedem štartov na európskych podujatiach. Ako druhý jazdec sa spomína buď už zmienený Patrik Sandell, ktorý má za sebou podporu Sweden World Rally Teamu, alebo pre asfaltové podujatia i Pierre Campana, ktorý za tím Prodrivu štartoval už na Rallye Monte Carlo, kde vybojoval veľmi dobré siedme miesto (viac o Campanovi a Rallye Monte Carlo sa dočítate v tomto a v tomto článku).



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri