Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier: Na Pole je treba ešte poriadne zapracovať

Monday, 20. 02. 2012 - 21:23, Katarína Ďurecová   

Ogier: Na Pole je treba ešte poriadne zapracovať

Bezprostredne po skončení Rally Sweden čakal na Sébastiena Ogiera ďalší z mnohých testov Volkswagenu Pola R WRC, tento krát na nórskom snehu. Okrem Ogiera sa za volant posadil i hlavný testovací jazdec Volkswagenu Dieter Depping.

Celý test trval od pondelka do piatku a uskutočnil sa trati, ktorá počas Rally Sweden slúžila ako RS3/6 Opaker. Volkswagen a jeho jazdci teda mohli rýchlosť Pola R WRC porovnávať s časmi, ktoré na tejto RS dosahovali počas rally ostatné WRC špeciály.

Volkswagen Motorsport;

„Našim cieľom nie je porovnávať časy s konkurenciou, ale najazdiť s Polom ďalšie kilometre. Jazdci najprv použijú špeciály S2000, ktorých výkon bude použitý ako orientačný bod; až potom budeme pokračovať s Polom", vyjadril sa ešte pred samotným testom šéf Volkswagenu Motorsport Chris Nissen.

„Test prebieha dobre. Zatiaľ som najazdil s Polom asi okolo 200 kilometrov. Motor WRC verzie je samozrejme oveľa silnejší, ale my ešte pred sebou máme veľa práce a vývoja. Tento test je pre nás veľmi dôležitý", vyjadril sa v priebehu testov Sébastien Ogier a pokračoval: „Musím ukázať, že som schopný vyvinúť nové auto. V porovnaní s vývojom DS3 WRC je treba s Polom ešte poriadne zapracovať.."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri