Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Nasser Al-Attiyah chce v priebehu sezóny bojovať o čelné priečky

Tuesday, 21. 02. 2012 - 19:18, Katarína Ďurecová   

Nasser Al-Attiyah chce v priebehu sezóny bojovať o čelné priečky

Nasser Al-Attiyah sa vo Švédsku, kde nakoniec skončil na 21. mieste iba zoznamoval so svojim Citroenom DS3 WRC (viac v tomto článku). Bol to totiž jeho vôbec prvý štart s týmto autom, keďže Rallye Monte Carlo vynechal kvôli slávnemu Dakaru.

„Vo Švédsku som proste iba skúšal rôzne nastavenia, aby som videl, ako ovplyvnia auto. Naučil som sa tam veľa a nejako som na to netlačil. Teraz sa už ale nemôžem dočkať šotoliny. Pocity z auta sú fantastické a som si istý, že na povrchu, ktorý je nám bližší, budeme schopní na to zatlačiť viac a tým pádom i získame i nejaké dobré výsledky. Stále sa musíme učiť porozumieť autu, ale ja dúfam, že to nepotrvá dlho a my budeme bojovať o umiestnenia na čele", vyjadril sa rozhodne sebavedomý Al-Attiyah.

Vladislav Maschl;dsc-9525.jpg

Nasser Al-Attiyah by mal v tejto sezóne spoločne so svojim talianskym spolujazdcom Giovannim Bernacchinim odjazdiť všetky zostávajúce podujatia majstrovstiev sveta. Okrem toho sa tento Katarčan taktiež plánuje zúčastniť letných olympijských hier v Londýne, kde bude svoju krajinu reprezentovať v športovej streľbe, konkrétne v disciplíne skeet.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri