Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

V Mexiku odštartuje 35 posádok, z toho 15 WRC

Friday, 20. 02. 2015 - 10:29, Katarína Ďurecová   

V Mexiku odštartuje 35 posádok, z toho 15 WRC

Tretie podujatie tohtoročného kalendára WRC, Rally Mexico, štartuje už za dva týždne. Štartová listina je, ako už tradične, oproti európskym podujatiam o niečo chudobnejšia, tento rok na tomto podujatí uvidíme 35 posádok, pričom 15 z nich bude štartovať za volantom WRC špeciálu.

V tíme Volkswagen Motorsport, respektíve VW Motorsport II, uvidíme klasickú trojicu Sébastien Ogier, Jari-Matti Latvala a Andreas Mikkelsen, pričom Ogier bude na tomto podujatí obhajovať víťazstvo. Nezmenená rovnako ostane i zostava Citroenu Racing, za ktorý nastúpi dvojica Kris Meeke, Mads Ostberg. Na štrate uvidíme i tri Hyundaie i20 WRC tímu Hyundai Motorsport. V prvom tíme bude štartovať Thierry Neuville a podľa všetkého i Dani Sordo, ktorý by mal byť do začiatku rally už v poriadku; v druhom tíme uvidíme Haydena Paddona.

M-Sport;112337-guerra03mex14rk063-2.jpg

Tradične najväčšie zastúpenie v kategórii WRC bude mať značka Ford. Tím M-Sport nastúpi v zložení Ott Tänak, Elfyn Evans, za volantmi ďalších Fiest WRC uvidíme ešte Martina Prokopa, Lorenza Bertelliho, Roberta Kubicu, Henninga Solberga a taktiež i domáce želiezko v ohni - Benita Guerru.

Z ďalších zaujímavých mien vyberáme primárne jazdcov, ktorí budú štartovať v kategórii WRC2. Pôjde o Stéphana Lefebvra, ktorý sa predstaví za volantom Citroenu DS3 R5, Jurij Protasov, Nasser Al-Attiyah a Abdulaziz Al-Kuwari nastúpia s Fordom Fiesta RRC. Jari Ketomaa a Nicholas Fuchs sa predstavia za volantom Fiesty R5 a Valerij Gorban bude štartovať s Mini JCW S2000-Rally.

Celú štartovú listinu na Rally Mexico nájdete tu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri