Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Úradujúci šampión WRC Academy Craig Breen vedie v hodnotení SWRC

Thursday, 16. 02. 2012 - 10:28, Katarína Ďurecová

Úradujúci šampión WRC Academy Craig Breen vedie v hodnotení SWRC

Po víťazstve v kategórii SWRC na Rallye Monte Carlo si na Rally Sweden Craig Breen na svoje konto pripisuje druhé miesto v tejto kategórii. Pre Breena to znamená, že zo ziskom 43 bodov je na čele priebežného hodnotenia SWRC a na druhého PG-ho Anderssona má náskok 18 bodov.

Breen sa v minulej sezóne objavoval najmä za volantom Fordu Fiesta R2 v rámci WRC Academy, ktorú nakoniec vyhral a vie, že za svoj terajší úspech vďačí i skúsenostiam, ktoré vďaka tomuto projektu minulý rok nazbieral. „WRC Academy mi ohromne pomohla. Absolvovať celú sezónu, naučiť sa charakteristiku rally a ako na nich jazdiť, bolo pre mňa veľmi cennou skúsenosťou a veľmi mi to pomohlo. Čo je ešte dôležitejšie, tu vo Švédsku (ktoré nebolo minulý rok súčasťou WRC Academy) som sa nedal uniesť, čo ma naučila WRC Academy a poriadne som si celé podujatie naplánoval a vždy som pamätal na to, že sa tu môže prihodiť úplne všetko", hovorí mladý Ír.

Vladislav Maschl;dsc-0261-3.jpg

„Minulý rok sa nám dostalo veľa pomoci a dostali sme mnoho cenných rád ale vecou, ktorá mi pomohla najviac, je zapamätanie si toho, že celé podujatie trvá tri dlhé dni, počas ktorých sa môže prihodiť všeličo. Musíte myslieť pozitívne a ostať stále koncentrovaný a WRC Academy mi veľmi pomohla s dostaním týchto vecí do mojej mentality", dodáva súčasný líder priebežného hodnotenia SWRC.

Na adresu Craiga Breena a WRC Academy sa pochvalne vyjadrila i manažérka FIA pre WRC Michele Mouton: „Craig je pre WRC Academy výborným veľvyslancom. Po tom ako v sérii minulý rok senzačne debutoval, tak prešiel za volant špeciálu S2000 a na úvodnom podujatí sezóny v Monte Carle v tejto kategórii ihneď zvíťazil. Všetko, čo sa v priebehu WRC Academy naučil mu očividne pomohlo rozvíjať sa a všetci mu prajeme pre zvyšok sezóny úspech."



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri