Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mads Ostberg opäť vybojoval vo Švédsku pódium

Wednesday, 15. 02. 2012 - 19:19, Katarína Ďurecová   

Mads Ostberg opäť vybojoval vo Švédsku pódium

Mads Ostberg minulý rok na Rally Sweden skončil druhý, čo pre neho znamenalo premiérové pódiové umiestnenie vo WRC. Tento rok Ostberg svoj úspech zopakoval a po obsadení konečného tretieho miesta sa na švédskom pódiu opäť objavil.

„Dnešné (nedeľné) rýchlostné skúšky som si skutočne užíval. Na Pettera Solberga sme ráno poriadne zatlačili a ja som dokázal vyhrať dve rýchlostné skúšky, čo je niečo, s čím som veľmi spokojný", povedal v cieli Mads Ostberg a pokračoval o tom, čo sa dialo po tom, ako jeho krajan Petter Solberg dostal defekt, čo dostalo Ostberga na pódiovú priečku: „Začal som byť veľmi nervózny a snažil som sa veľmi sústrediť na to, aby som nevyletel z trate, ale nakoniec všetko dopadlo veľmi dobre."

Vladislav Maschl;dsc-0908.jpg

„Tretie miesto je pre mňa veľmi dôležité a taktiež pre mňa bolo veľmi dôležité zvíťaziť v boji s Petterom. Išiel som tu s tým, že som dúfal, že by som mohol zvíťaziť, ale po zisku tretieho miesta sa cítim ako keby som skutočne vyhral", doplnil Ostberg.

Mads Ostberg bol taktiež i najrýchlejším Nórom na Rally Sweden. Petter Solberg skončil nakoniec štvrtý, jeho brat Henning siedmy a Ostbergov tímový kolega Eyvind Brynildsen obsadil desiatu priečku.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri