Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Úder polnoci dnes uzavrie štartovú listinu

Sunday, 13. 10. 2024 - 18:03, Public relations   

Úder polnoci dnes uzavrie štartovú listinu

Už viac, ako sedemdesiat posádok obsahuje predbežná štartová listina dvanásteho ročníka RALLY LIPTOV 2024. Dnes o polnoci sa možnosť prihlásenia sa ukončí.

Deň poslednej možnosti prihlásiť sa do skvele obsadenej súťaže na Liptove nastal práve dnes, a to je čas na finálnu pripomienku pre všetkých, ktorí sa ešte nerozhodli. 12. ročník Rally Liptov 2024 ponúkne súboje hneď na viacerých úrovniach a tak si pripomeňme kompletné zaradenie súťaže.

T. Szabosi;jm1a1471-2.jpg

V rámci Medzinárodných majstrovstiev Slovenska (MMSR) je liptovská súťaž siedmym a vrcholným podnikom sezóny. Zároveň je však piatym podnikom Majstrovstiev Slovenska (MSR). Aj historici (MSR HA) končia domácu majstrovskú sezónu na Liptove šiestou súťažou sezóny. Do programu je zaradená tiež Slovenská trofej pravidelnosti rally historických vozidiel (STRHP). V druhom slede nasleduje veľmi pekne obsadený Slovenský rally pohár (SRP), ktorý sa zvykne súbežne jazdiť s Regionálnym rally pohárom (RRP). Diváci na Liptove si však budú môcť vychutnať aj skvosty RallyLegend (RL). Pre začínajúce posádky je do súťaže zaradená aj Rallyškola (RS). Extra zmienku si však zaslúži MRC (Motorsport Rally Cup), ktorý patrí dlhoročne k histórii liptovskej súťaže a pomáhal budovať jej tradíciu už od prvopočiatkov.

T. Szabosi;jm1a8540-2.jpg

Tento stručný sumár kategórií je teda upomienkou všetkým, ktorí so svojim štartom na Liptove ešte váhajú. Finálna možnosť prihlásenia sa do súťaže, ktorá slávnostným štartom začína už o dva týždne na námestí v Liptovskom Mikuláši, sa končí dnes 13. októbra 2024 úderom polnoci. Prihlasovanie dobieha na stránke SAMŠ.

T. Szabosi;jm1a1552-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri