Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Tretie pódium v sezóne pre Andreasa Mikkelsena

Thursday, 12. 03. 2015 - 19:22, Katarína Ďurecová   

Tretie pódium v sezóne pre Andreasa Mikkelsena

Andreas Mikkelsen v tejto sezóne zatiaľ na pódiu nechýbal a inak tomu nebolo ani v Mexiku, kde si na svoje konto po boli s druhým Madsom Ostbergom nakoniec tretie miesto a dva body z Power Stage. V hodnotení jazdcov ho tieto výsledky vyniesli na vynikajúce druhé miesto, pričom na vedúceho Sébastiena Ogiera stráca bodov 34.

„Tretie miesto na Rally Mexico a dva bonusové body z Power Stage - abolútne fantastický výsledok. Čo sa týka miestnych rýchlostných skúšok, tak nemáme až toľko skúseností, takže sme zvolili bezpečné tempo. Našim plánom bolo dostať sa cez každú skúšku bez problémov, čo sa nám podarilo. S našou rally som veľmi spokojný. Druhé miesto v šampionáte taktiež vôbec nie je zlé," hodnotí svoj výkon v Mexiku Mikkelsen.

Volkswagen Motorsport;vw-20150309-5693-1.jpg

Výkon Andreasa Mikkelsena veľmi pozitívne hodnotí i šéf tímu Volkswagen Motorsport Jost Capito: „...(Sébastien Ogier a Julien Ingrassia) nie sú jediní s perfektným štartom do tejto sezóny: Andreas Mikkelsen a Ola Floene sú na tom rovnako. Takticky túto rally zvládli na vynikajúcej úrovni. Nezabudnime, že toto bola iba druhá Andreasova Rally Mexico a z miestnych rýchlostných skúšok nemá takmer žiadne skúsenosti."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri