Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hat-trick pre neporaziteľného Ogiera

Wednesday, 11. 03. 2015 - 18:01, Katarína Ďurecová   

Hat-trick pre neporaziteľného Ogiera

Tri víťazstvá, dve vyhrané Power Stage a 34 bodový náskok na čele hodnotenia jazdcov, to je bilancia Sébastiena Ogiera po úvodných troch podujatiach tohtoročného kalendára WRC. Ogier si v Mexiku na svoje konto pripísal už 27-me víťazstvo kariéry, čím sa v historických tabuľkách prepracoval na tretie miesto, pred legendárneho Carlosa Sainza.

„Je to proste úžasné! Na toto víťazstvo som veľmi pyšný a veľmi sa z neho teším, je to jedno z mojich najlepších víťazstiev v kariére. Julien (Ingrassia) a ja máme za sebou perfektný víkend, Polo bolo fantastické a náš tím odviedol výbornú prácu. Od začiatku rally sme išli, čo to dá, následne sme si zo všetkých jazdcov najlepšie poradili s výberom pneumatík na piatok - za čo sme na konci rally boli odmenení. Rally Mexico je ku mne vždy dobrá, milujem to tu. Trate mi sedia, okolitá príroda je úžasná a fanúšikovia z tejto rally každoročne robia skutočnú fiestu," vyjadroval sa len v superlatívoch na margo mexickej rally Sébastien Ogier.

Volkswagen Motorsport;vw-20150308-5596-2.jpg

Fakt, že Rally Mexico Ogierovi skutočne sedí dokumentujú i štatistiky. V roku 2008 si tu pripísal svoje prvé víťazstvo na medzinárodnej scéne vôbec, keď vyhral v kategórii JWRC. Pri svojom prvom štarte za volantom WRC špeciálu v roku 2010 tu skončil tretí a v rokoch 2013 a 2014 za volantom Pola R WRC dokázal, tak ako tento rok, zvíťaziť.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri