Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sordo spokojný s piatym miestom

Thursday, 12. 03. 2015 - 12:49, Katarína Ďurecová   

Sordo spokojný s piatym miestom

Najlepšie umiestnenie tímu Hyundai Motorsport na Rally Mexico si na svoje konto pripísal Dani Sordo, ktorý dokázal skončiť piaty, ktorý je s týmto umiestnením, po zotavení sa zo zranenia, spokojný.

„Tento víkend som si užil a som rád, že som späť pri svojom tíme. V aute som sa cítil veľmi dobre a na väčšine rýchlostných skúšok som dokázal zajazdiť konkurencieschopné časy. Boli sme schopní zajazdiť časy, ktoré boli skutočne dobré, v Sobotu sme vyhrali jednu rýchlostnú skúšku, taktiež sme ale mali nejaké problémy, čo je ale na rally tak tvrdej ako táto normálne. Fyzicky som sa cítil v aute cítil okej, ale po dlhej rýhlostnej skúške Guanajuanito som začal cítiť bolesť. Odchádzať z Mexika s piatym miestom je veľmi dobré a skvelé je i to, že sme získali veľa dôležitých bodov do šampionátu tímov. Teším sa na to, že na tento výsledok nadviažem v Argentíne," hovorí tento španielsky jazdec.

Hyundai Motorsport;134322-sordo03mex15cm428a.jpg

Dani Sordo je po troch podujatiach tohtoročného kalendára WRC (z ktorých Rally Sweden musel, ako už bolo naznačené, vynechať) na siedmom mieste so ziskom 18-tich bodov.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri