Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Thierry Neuville po veľkom súboji tesne druhý

Monday, 16. 02. 2015 - 18:10, Katarína Ďurecová   

Thierry Neuville po veľkom súboji tesne druhý

Nad očakávania dobrý výkon predviedol na Rally Sweden Thierry Neuville, ktorý sa nakoniec po veľkom boji musel skloniť pred víťazným Sébastienom Ogierom a na druhé víťazstvo vo WRC si tak musí počkať.

„Bola to neuveriteľná rally! Taký tesný súboj o víťazstvo sme tu už dlho nemali a ja som rád, že som mohol byť jeho súčasťou. Nikdy od nás nečakal, že tu dokážeme zabojovať o víťazstvo, takže to bol z našej strany úžasný výkon. Samozrejme, išiel som čo to dalo, lebo som chcel vyhrať, miestami som riskoval a viac som už proste urobiť nemohol. Druhé miesto je ale stále veľmi dobrý výsledok pre mňa a i pre celý tím, ktorý tvrdo pracoval," hodnotí svoje predstavenie na Rally Sweden Thierry Neuville, ktorý je v celkovom hodnotení jazdcov na výbornom delenom druhom mieste spoločne s Andreasom Mikkelsenom.

Hyundai Motorsport;132798-neuville02swe15cc639.jpg

Z nečakaného pódia mal pochopiteľne radosť i šéf tímu Hyundai Motorsport Michel Nandan: „Toto pódium je vynikajúci výsledok pre každého z Hyundai Motorsport. Naša výkonnosť bola veľmi povzbudivá, ale zároveň si uvedomujeme, že máme pred sebou ešte veľa práce. Thierry bol počas celej rally neuveriteľne rýchly a druhé miesto si rozhodne zaslúžil. Vieme, že sme veľa získali vďaka Andreasovmu smolnému vybehnutiu z trate na Power Stage, to ale nič nemení na tom, že Thierryho výkon bol excelentný. Počas celého víkendu sme boli v hre o víťazstvo a fakt, že sme boli i súčasťou tak neuveriteľného finále, je skutočne výnimočný. Pódium, dva body z Power Stage a druhé miesto v šampionáte jazdcov i konštruktérov vypadá veľmi pekne!"



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri