Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Tento víkend sa jazdí aj vo Vyškove

Wednesday, 05. 09. 2012 - 23:45, Zdenka Frývaldská   

Tento víkend sa jazdí aj vo Vyškove

Už ôsmy diel z tohtoročného kalendára Pohára Českej republiky v rally zavíta tento víkend do Vyškova na XX. Admiral Rally Vyškov. Preteky budú zaradené aj do Majstrovstiev ČR v rally historických automobilov a Pohára sponzora rally.

Tibor Szabosi;co8c3405-1.jpg

Presne 63 súťažných posádok zdobí zoznam prihlásených na jubilejný 20. ročník Admiral Rally Vyškov, ktorá sa uskutoční v dňoch 7.- 8. septembra. Okrem známych „pohárových" mien ako Šimurda, Kašpar či Hrabec, sa na pretekoch predstaví aj niekoľko historických vozidiel, ktoré budú otvárať program rally. Diváci sa môžu tešiť aj na posádky tzv. veľkého majstráku, ktoré súťaž absolvujú v rámci pohára sponzora rally. Medzi nich patria napríklad Tomáš Kurka na Mitsubishi Lancer Evo X, Václav Lichovník na Suzuki Ignis S1600 alebo aj Přemysl Šebesta na známom Escorte RS 2000.

Radek Vojtěchovský;img-7996-5.jpg

Hanácký rally klub v AČR ako hlavný organizátor pripravil sedem rýchlostných skúšok na troch tratiach o meranej dĺžke 68,7 kilometrov. Asfaltový povrch bude na niekoľkých miestach doplnený šotolinou a dlažbou, ktoré súťažiacim určite spestria ich prejazdy.

Zdenka Tamášová;img-1510-3.jpg

Program pretekov sa začne pre posádky už v stredu a štvrtok predaním itinerárov a obhliadkami trate, pričom pokračovať bude typickým administratívnym a technickým preberaním. Štartovou rampou prejde prvé vozidlo v sobotu ráno o 9:00 hod. a cieľovou rampou o 15:45 hod.

Radek Vojtěchovský;img-7967-3.jpg

Všetky ďalšie informácie je možné získať na oficiálnej stránke organizátora www.rallyvyskov.cz.


zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri