Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Styllex Motorsport pred štartom Barum Czech Rally Zlín 2010

Friday, 27. 08. 2010 - 20:21, T. Szabosi   

Styllex Motorsport pred štartom Barum Czech Rally Zlín 2010

Už tento víkend sa na štart legendárnej „Barumky" postaví aj posádka teamu STYLLEX motorsport Jozef Béreš - Róbert Müller. Súťaž, zaradenú i do seriálu IRC, absolvujú na Škode Fabia S2000 so štatovným číslom 15.

 

Marek Pléha;19-3.jpg

Podľa slov manažéra Styllex motorsport Michala Kočiho je cieľom účasti na tejto prestížnej súťaži príprava posádky na podujatie, ktoré sa uskutoční v septembri v Košiciach a je z pohľadu tímu významné pre celkový výsledok v seriály MSR 2010. „V náročnej európskej konkurencii je prioritou urobiť čo najväčší počet „ostrých" kilometrov. Aj preto budeme za úspech považovať akékoľvek umiestnenie v prvej desiatke absolútneho poradia," povedal Michal Koči.

styllex-1.jpg

Škoda Fabia S2000, s ktorou Styllex motorsport štartuje na Barum Rally 2010, pochádza z dielne zlínskej spoločnosti JM Racing.

Súťaž odštartuje už tradične v piatok večer „superšpeciálkou" v uliciach Zlína. V sobotu, 28. augusta 2010, je na programe 8 rýchlostných skúšok, rovnako ako v nedeľu. Prvá posádka by mala prísť do cieľa súťaže popoludní o 15:24 hod.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri