Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Stredisko pre väčšiu bezpečnosť na cestách

Thursday, 18. 11. 2010 - 16:47, Tereza Talajová   

Stredisko pre väčšiu bezpečnosť na cestách

Školiace strediská pre šoférov, známe aj ako „škola šmyku," sú na západe už dávno „povinnou jazdou" pre všetkých držiteľov vodičských preukazov. Dnes otvorilo svoje brány prvé slovenské, profesionálne výcvikové Centrum bezpečnej jazdy (Driving Academy) v areáli Slovakia Ringu pri Orechovej Potôni (36 km od Bratislavy). Stredisko slúži na výcvik zvládnutia krízových situácií za volantom, v nasimulovaných povetrnostných podmienkach, na klzkej vozovke. Centrum bezpečnej jazdy je určené pre šoférov všetkých motorových prostriedkov od osobných automobilov, motocyklov, po kamióny a autobusy. Cvičisko so štyrmi tréningovými modulmi je vybavené najmodernejšou technikou so špeciálnym zavlažovacím systémom.

 Martin Trenkler;mg-0085.jpg

Stredisko otvoril dnes za účasti médií výkonný riaditeľ Driving Academy Ladislav Šnegoň, spolu s odborným garantom Prof. Ing. Gustávom Kasanickým, CSc. z Ústavu súdneho inžinierstva. Pozvanie prijal aj pplk. Ing. Milan Hamar z Policajného zboru, Ing. Jozef Gajdošík zo stavebnej firmy Doprastav a dodávateľ technológií Peter Schlögl zo spoločnosti Salex Engineering. Inštruktor Milan Troška predstavil novinárom celé Centrum. Po oficiálnom prestrihnutí pásky a praktickom predstavení cvičiska nasledoval odborný seminár s predstaviteľmi významných dopravných inštitúcií a spoločností.

 Martin Trenkler;mg-0120.jpg

Cieľom špecializovaných kurzov Centra bezpečnej jazdy je pomôcť znížiť nehodovosť na našich cestách a dodať absolventom školy väčšiu istotu v krízových situáciách. Viac informácií poskytuje oficiálna web stránka Centra bezpečnej jazdy: www.drivingacademy.sk



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri