Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Štefan Rosina konečne prelomil smolu

Sunday, 16. 09. 2012 - 20:21, T. Szabosi   

Štefan Rosina konečne prelomil smolu

V sobotu sa na okruhu Red Bull Ring išlo predposledné kolo sériálu Alpen Pokal, ktorý v tomto roku zavítal aj na Slovakia Ring. Tím Top Car Machánek postavil na štart dve vozidlá Porsche, pričom v jednom z nich sedel Štefan Rosina, ktorý práve s touto značkou zaznamenal svoje najväčšie úspechy v kariére v Porsche Supercupe.

Tibor Szabosi;67c3892-1.jpg

V kvalitne pripravenom Porsche 911 GT3 RSR ovládol preteky GT Challenge v rámci triedy GTC-XL. Po smolných štartoch v Porsche Supercupe a FIA GT1 v tejto sezóne, keď mu séria výsledkov bez pódia a množstvo technických defektov brali chuť do jazdenia sa teda opäť na jeho tvári objavil úsmev: „Som rád, že som sa mohol odviezť v dobre pripravenom aute Rudiho Machánka. S tímom Top Car Machánek mám za sebou množstvo pretekov v minulosti a vždy rád prijmem ponuku zajazdiť si v ich dobre pripravených Porsche. Som šťastný, že sa mi konečne podarilo prelomiť smolu a verím, že odteraz to už všetko pôjde dobre. Potreboval som práve takýto úspech, aby som sa odrazil od dna. Už sa teším na záver sezóny FIA GT1, urobím všetko pre dobrý výsledok."

Tibor Szabosi;co8c3797-6.jpg

Rakúsky Alpen Pokal uzavrú o 2 týždne na pretekoch v Brne. Silnejúci seriál by mal v budúcom roku opäť zavítať aj na Slovakia Ring, takže aj slovenskí fanúšikovia budú môcť naživo vidieť preteky vozidiel značky Porsche v piatich rôznych kategóriách, od najnovších až po veterány.

Race Pro Media



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri