Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Solberg spokojný s umiestnením i rýchlosťou

Thursday, 15. 09. 2011 - 15:11, Katarína Ďurecová   

Solberg spokojný s umiestnením i rýchlosťou

Petter Solberg si v Austrálii pripísal tretie miesto, čo znamená, že sa tento rok opäť raz postavil na pódium. Tvrdí ale, že fakt, že dokázal držať krok s jazdcami na čele Rally Australia je oveľa dôležitejší, ako jeho pódiové umiestnenie.

„Som spokojný s celým víkendom a s tým, že som opäť na pódiu. Cez víkend všetko šlo perfektne a to, že sme tu a dokázali sme držať krok s ostatnými je výborné. Tento víkend som si jazdenie skutočne užíval a som spokojný s autom i s mojim predstavením. Samozrejme, chcem byť ešte rýchlejší, ale teraz je to tak dobré, ako to len v tomto momente môže byť. Celý víkend sme sa dobre bavili a to, že sme na Power Stage dokázali získať jeden bonusový bod je len niečím extra k celému víkendu!", hovorí veľmi spokojný Petter Solberg.

Citroen Racing;solbergp-tw538-1.jpg

Solberg ale priznáva, že spoločne s pôvodne tímom uvažovali, že by Austráliu kvôli problémom s financovaním vynechali: „Áno, je to pravda. Musíte myslieť na to, že v predchádzajúcich dvoch rally naše časy neboli veľmi rýchle a nevyhrali sme žiadnu rýchlostnú skúšku a sponzori ma nepodporujú preto, že na rally skončím piaty alebo šiesty. Najmä po tom, koľko rýchlostných skúšok sme vyhrávali v prvých podujatiach", vysvetľuje Solberg.

A ako vidí Petter Solberg koniec tejto sezóny? „Ešte neviem. Musíme si sadnúť a všetko zanalyzovať, aby sme vedeli, že podobné predstavenie (ako v Austrálii) predvedieme i na ďalších podujatiach. Pred Francúzskom máme naplánovaný test. Je nutný, ale všetko záleží na rozpočte a stratégii. Je veľmi ťažké byť privátnym jazdcom v porovnaní s minulým rokom. Dám do toho všetko."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri