Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Extra

Smart v edícii ľadového lesku

Monday, 02. 07. 2012 - 10:51, Ivan Václavík   

Smart v edícii ľadového lesku

Limitovaná séria 1 800 vozidiel Smart Edition Iceshine v prevažne bielej farbe (prípadne voliteľne v azúrovej modrej) sa začne dodávať aj na Slovensko v októbri 2012 (objednávky však už prijímajú). Vyhotovenie kupé i kabriolet bude poháňať atmosférický benzínový trojvalcový motor 1,0 l (52 kW/71 k). V ponuke je tiež výkonnejší preplňovaný variant s výkonom 62 kW/ 84 k.

smart-v-bielom-7241g.jpg

Nová limitovaná séria Smartu Fortwo Edition Iceshine (ľadový lesk) pokračuje v individualizácii tohto dvojmiestneho auta. Odlišujúcim znakom je biela farba, ktorú dostala nielen bezpečnostná kabína tridion, ale aj kryty vonkajších zrkadiel a kolesá z ľahkej zliatiny (s dizajnom troch dvojitých lúčov). Ďalšie plastové časti sú v dvoch farbách: bielej alebo špeciálne vyvinutej azúrovej modrej.

smart-v-bielom-7235g.jpg

Exkluzivitu vozidla zvýrazňujú nízkoprofilové pneumatiky (vpredu 175/55 R 15 a vzadu 195/50 R 15). Medzi ďalšie poznávacie znaky Smartu Fortwo Edition Iceshine patria denné osvetlenie LED a logo edície v trojuholníku vonkajšieho zrkadla.

smart-v-bielom-7246g.jpg

Interiér tejto novinky obsahuje sedadlá vzhľadu kože s bielou látkovou vložkou v  operadle na chrbát a bielymi ozdobnými švami. Rovnaké ozdobné švy má i  trojramenný kožený športový volant s radiacimi páčkami. Biele sú i časti prídavných prístrojov a ďalšie  prvky.

smart-v-bielom-7248g.jpg

Limitovaná séria má okrem iného sériovo audiosystém basic, ktorý zahŕňa RDS rádio s rozhraním USB a externým vstupom na pripojenie prehrávača MP3 alebo CD, dva integrované reproduktory a prídavnú zásuvku pod ovládacou časťou.


Cena Smartu Fortwo Edition Iceshine, ktorý obsahuje všetky prvky výbavy Passion a ponúka širokú škálu doplnkov na želanie, sa začína od 13 291 eur bez DPH.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri